Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Çiftçilerin imdadına avcılar yetişti

YAŞAM 02.07.2020 - 12:48, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3900+ kez okundu.
 

Çiftçilerin imdadına avcılar yetişti

Yapılan sürek avının ardından Beğerli Bölgesi'ndeki çiftçiler rahat bir nefes aldı

Nazilli ve çevresinde çiftçilerin ürünlerine zarar veren domuzlar her geçe onlarca dönüm alanı talan edince bölgede izinli olarak sürek avı yapıldı. Aydın’da çiftçilerin en büyük sorunlarından birisi haline gelen domuzlara karşı seferberlik ilan edildi. Son günlerde sayıları hızla artan yaban domuzları tarım arazilerinde bulunan incir, buğday ve mısır gibi ekinlere zarar vermeye başladı.             Aydın’ın Nazilli ilçesi Beğerli Mahallesi’nde de tarlalara büyük zarar veren domuzlar Nazillili domuz avcıları tarafından avlanarak etkisiz hale getirildi. Kendilerine ‘Nazilli Domuz Avcıları’ ismini veren ekip Beğerli Mahalle sakinlerinin daveti üzerine bölgeye geldi. Gerekli izinleri alarak pusuya yatan avcılar tarlalara zarar veren domuzları tek tek avladı. İrili ufaklı yaklaşık 10 domuzu avlayan ekipler çiftçilere rahat bir nefes aldırdı.
Yapılan sürek avının ardından Beğerli Bölgesi'ndeki çiftçiler rahat bir nefes aldı

Nazilli ve çevresinde çiftçilerin ürünlerine zarar veren domuzlar her geçe onlarca dönüm alanı talan edince bölgede izinli olarak sürek avı yapıldı.

Aydın’da çiftçilerin en büyük sorunlarından birisi haline gelen domuzlara karşı seferberlik ilan edildi. Son günlerde sayıları hızla artan yaban domuzları tarım arazilerinde bulunan incir, buğday ve mısır gibi ekinlere zarar vermeye başladı.

           

Aydın’ın Nazilli ilçesi Beğerli Mahallesi’nde de tarlalara büyük zarar veren domuzlar Nazillili domuz avcıları tarafından avlanarak etkisiz hale getirildi. Kendilerine ‘Nazilli Domuz Avcıları’ ismini veren ekip Beğerli Mahalle sakinlerinin daveti üzerine bölgeye geldi. Gerekli izinleri alarak pusuya yatan avcılar tarlalara zarar veren domuzları tek tek avladı. İrili ufaklı yaklaşık 10 domuzu avlayan ekipler çiftçilere rahat bir nefes aldırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.