Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Çiftçi nefes alacak

EKONOMİ 01.11.2018 - 11:22, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2497+ kez okundu.
 

Çiftçi nefes alacak

Efeler Ziraat Odası ile Şekerbank arasında protokol imzalandı

AYDIN- Efeler Ziraat Odası ve Şekerbank Aydın Şubesi arasında “Hasat Kart ve Tarımsal Kredi” protokolü imzalandı. Protokole, Şekerbank Aydın Şube Müdürü Rüstem Şahin ile Efeler Ziraat Odası Başkanı Mehmet Kendirlioğlu imza attı. Protokol ile oda üyelerinin kredi ve Hasat kart ile finansman tedarikçilerden her türlü tohum, mazot, gübre ve fide gibi ihtiyaçları karşılanacak, ödemeler ise hasat zamanında yapılabilecek. Aile Çiftçiliği Bankacılığı kapsamında, küçük arazilerin birleştirilmesini sağlamak tarımsal üretimde verimliliği arttırmak, kolektif tarımı özendirmek ve yerel kültürün yok olmasını önlemek amacıyla sunduğu ürün ve çözümler ile çiftçi ailelere destek olacak. Bu kapsamda, Efeler Ziraat Odası üyeleri de nakit ihtiyaçlarını uygun vade ve faiz oranları ile karşılayabilecek. Efeler Ziraat Odası Başkanı Mehmet Kendirlioğlu, protokolün çiftçilere hayırlı olmasını dileyerek, “Zor günler geçiren üyelerimize bir nebze olsun nefes almalarını sağlamak için protokole imza attık” dedi. Şekerbank Aydın Şube Müdürü Rüstem Şahin ise, Hasat kart sayesinde çiftçilere her türlü finansman ihtiyaçlarını anında karşılama imkanı sunduklarını belirtti.
Efeler Ziraat Odası ile Şekerbank arasında protokol imzalandı

AYDIN- Efeler Ziraat Odası ve Şekerbank Aydın Şubesi arasında “Hasat Kart ve Tarımsal Kredi” protokolü imzalandı.

Protokole, Şekerbank Aydın Şube Müdürü Rüstem Şahin ile Efeler Ziraat Odası Başkanı Mehmet Kendirlioğlu imza attı. Protokol ile oda üyelerinin kredi ve Hasat kart ile finansman tedarikçilerden her türlü tohum, mazot, gübre ve fide gibi ihtiyaçları karşılanacak, ödemeler ise hasat zamanında yapılabilecek.

Aile Çiftçiliği Bankacılığı kapsamında, küçük arazilerin birleştirilmesini sağlamak tarımsal üretimde verimliliği arttırmak, kolektif tarımı özendirmek ve yerel kültürün yok olmasını önlemek amacıyla sunduğu ürün ve çözümler ile çiftçi ailelere destek olacak. Bu kapsamda, Efeler Ziraat Odası üyeleri de nakit ihtiyaçlarını uygun vade ve faiz oranları ile karşılayabilecek.

Efeler Ziraat Odası Başkanı Mehmet Kendirlioğlu, protokolün çiftçilere hayırlı olmasını dileyerek, “Zor günler geçiren üyelerimize bir nebze olsun nefes almalarını sağlamak için protokole imza attık” dedi.

Şekerbank Aydın Şube Müdürü Rüstem Şahin ise, Hasat kart sayesinde çiftçilere her türlü finansman ihtiyaçlarını anında karşılama imkanı sunduklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.