Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

ÇİFTÇİ MİLLETVEKİLİ ve ÇİFTÇİ BAŞKAN PAMUK HASADI YAPTI

GÜNCEL 30.09.2020 - 18:10, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3211+ kez okundu.
 

ÇİFTÇİ MİLLETVEKİLİ ve ÇİFTÇİ BAŞKAN PAMUK HASADI YAPTI

AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan ve AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Demir Koçarlı’da araziye çıkarak pamuk hasadı yaptı.

KOÇARLI - Ziraat Mühendisi meslektaşlar AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, Belediye Başkanı Nedim Kaplan ve AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Demir Pamuk toplama makinesine çıkarak pamuk hasadı gerçekleştirdiler. Koçarlıda Pamuk hasadında 5. Gün olduğunu kaydeden Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan İlçemiz pamuk yetiştirilmesi noktasında önemli bir ovaya sahip, İlçemizde ki çiftçilerimizi 90’ı pamuk hasadı yapıyor. Fiyatlarımız 4.5 seviyelerinde daha da iyileşeceği beklentisindeyiz. Umarım Uluslar arası borsa fiyatlarını yakalarız.Tüm çiftçilerimizin hasatlarının bereketli olmasını diliyorum” dedi. Aydın ilinde üretilen pamuğun kalite olarak Adana ve Urfa’yı geride bıraktığını kaydeden AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı “Kalite olarak çok iyi bir pamuk üretimimiz var. İlimizde çiftçilerimize toplamda 340 Milyon destek verildi ve bunun 220 Milyonunu pamuk üreticileri almış. Ciddi bir destek veriyoruz. Yeterli mi? Hayır.Tarım Bakanımızla bu konuyu gündeme getireceğiz. Desteklerimizi daha da arttırmak istiyoruz.Dünya fiyatları ile Türkiye fiyatları arasında fark oluştu ileri ki dönemlerde bu fiyatları yakalarsak pamuk üreticimiz daha mutlu olacak. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. Tüm çiftçilerimize hasadında bereket temenni ediyorum” dedi.
AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan ve AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Demir Koçarlı’da araziye çıkarak pamuk hasadı yaptı.

KOÇARLI - Ziraat Mühendisi meslektaşlar AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, Belediye Başkanı Nedim Kaplan ve AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Demir Pamuk toplama makinesine çıkarak pamuk hasadı gerçekleştirdiler.

Koçarlıda Pamuk hasadında 5. Gün olduğunu kaydeden Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan İlçemiz pamuk yetiştirilmesi noktasında önemli bir ovaya sahip, İlçemizde ki çiftçilerimizi 90’ı pamuk hasadı yapıyor. Fiyatlarımız 4.5 seviyelerinde daha da iyileşeceği beklentisindeyiz. Umarım Uluslar arası borsa fiyatlarını yakalarız.Tüm çiftçilerimizin hasatlarının bereketli olmasını diliyorum” dedi.

Aydın ilinde üretilen pamuğun kalite olarak Adana ve Urfa’yı geride bıraktığını kaydeden AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı “Kalite olarak çok iyi bir pamuk üretimimiz var. İlimizde çiftçilerimize toplamda 340 Milyon destek verildi ve bunun 220 Milyonunu pamuk üreticileri almış. Ciddi bir destek veriyoruz. Yeterli mi? Hayır.Tarım Bakanımızla bu konuyu gündeme getireceğiz. Desteklerimizi daha da arttırmak istiyoruz.Dünya fiyatları ile Türkiye fiyatları arasında fark oluştu ileri ki dönemlerde bu fiyatları yakalarsak pamuk üreticimiz daha mutlu olacak. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. Tüm çiftçilerimize hasadında bereket temenni ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.