Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

CHP’liler kan verip donör adayı oldu

SİYASET 14.03.2018 - 13:30, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4317+ kez okundu.
 

CHP’liler kan verip donör adayı oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Başkanı Ali Çankır, Kızılay’a kan vererek “Donör adayı” oldu.

AYDIN- CHP Söke İlçe Gençlik Kolları’nın düzenlediği "Minik Emre İçin El Ele" kök hücre nakli ve kan bağışı kampanyasına katılan CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, kan vererek donör adayı oldu. Başkan Çankır, kısa açıklamasında Aydınlılara çağrıda bulunarak şunları söyledi: “Kan vermek, hayat vermektir. Bu güzelim yavrumuza ve onun gibi ilik nakli bekleyen yurttaşlarımıza umut olan ve organizasyonu gerçekleştiren CHP Gençlik Kolları Başkanımız İlkyaz Gölcük ve Yönetim Kurulu Üyelerimize teşekkür ediyorum. Hemşerilerimize çağrıda bulunuyorum: Kızılay'ın her hangi bir şubesine gidip ilik nakli için donör adayı olabilirler. Çok kısa zamanınızı alacak olan bu işlemle belki de bir çocuğun umudu olacaksınız. Şu ana kadar 500’ün üzerinde kişi bu çalışmayla donör havuzuna katıldı. Sayının çoğalması bizlerin elinde. Ege Üniversitesi’nde yatan Minik Emre’ye acil şifalar diliyorum. İnşallah bu çabalar sonuç verecek.”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Başkanı Ali Çankır, Kızılay’a kan vererek “Donör adayı” oldu.

AYDIN- CHP Söke İlçe Gençlik Kolları’nın düzenlediği "Minik Emre İçin El Ele" kök hücre nakli ve kan bağışı kampanyasına katılan CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, kan vererek donör adayı oldu. Başkan Çankır, kısa açıklamasında Aydınlılara çağrıda bulunarak şunları söyledi:

“Kan vermek, hayat vermektir. Bu güzelim yavrumuza ve onun gibi ilik nakli bekleyen yurttaşlarımıza umut olan ve organizasyonu gerçekleştiren CHP Gençlik Kolları Başkanımız İlkyaz Gölcük ve Yönetim Kurulu Üyelerimize teşekkür ediyorum. Hemşerilerimize çağrıda bulunuyorum:

Kızılay'ın her hangi bir şubesine gidip ilik nakli için donör adayı olabilirler. Çok kısa zamanınızı alacak olan bu işlemle belki de bir çocuğun umudu olacaksınız. Şu ana kadar 500’ün üzerinde kişi bu çalışmayla donör havuzuna katıldı. Sayının çoğalması bizlerin elinde. Ege Üniversitesi’nde yatan Minik Emre’ye acil şifalar diliyorum. İnşallah bu çabalar sonuç verecek.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.