Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

CHP’liler Adalet için yürüdü

SİYASET 17.06.2017 - 12:53, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2951+ kez okundu.
 

CHP’liler Adalet için yürüdü

CHP Aydın İl Örgütü, İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasının ardından, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'dan başlattığı 'Adalet' yürüyüşüne destek verdi.

AYDIN- Zafer Meydanı’nda toplanan partililer ve yöneticiler, Atatürk Kent Meydanı’na kadar ellerinde ‘ADALET’ yazan dövizleriyle ve değişik sloganlar atarak kadar yürüdüler. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Başkanı Bayram İnci, CHP Aydın Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Eski Milletvekili M. Fatih Atay, CHP’li belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaşlar katıldı Yürüyüş güzergahı etrafında bekleyen vatandaşların “ADALET ”yürüyüşüne destek verdikleri gözlendi. CHP Aydın İl Başkanı Bayram İnci, Milletvekili Enis Berberoğu'nun tutuklanmasını kınadı. Hukuksuzluğa alıştırılamayacaklarını belirten İnci, "Bu yürüyüş ülkemizin, çocukların, kimsesizlerin, işsizlerin, emekçilerin, esnafın korkudan, baskıdan kurtulup demokrasiyi inşa etme yürüyüşüdür. Bizi hukuksuzluğa alıştıramayacaksınız. Hayır daha bitmedi" dedi. "Kurtuluş yok tek başına, ya hep beraber ya hiçbirimiz", "Susma sustukça sıra sana gelecek", "AKP halka hesap verecek", "Susma haykır adalet hemen şimdi" şeklinde sloganlar atan partililer, Gündoğdu Marşı ile İzmir Marşı'nı da söyledi. Partililer, Atatürk Kent Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde 5 dakika boyunca 'adalet' nöbeti tuttular.
CHP Aydın İl Örgütü, İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasının ardından, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'dan başlattığı 'Adalet' yürüyüşüne destek verdi.

AYDIN- Zafer Meydanı’nda toplanan partililer ve yöneticiler, Atatürk Kent Meydanı’na kadar ellerinde ‘ADALET’ yazan dövizleriyle ve değişik sloganlar atarak kadar yürüdüler.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Başkanı Bayram İnci, CHP Aydın Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Eski Milletvekili M. Fatih Atay, CHP’li belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaşlar katıldı

Yürüyüş güzergahı etrafında bekleyen vatandaşların “ADALET ”yürüyüşüne destek verdikleri gözlendi.

CHP Aydın İl Başkanı Bayram İnci, Milletvekili Enis Berberoğu'nun tutuklanmasını kınadı.

Hukuksuzluğa alıştırılamayacaklarını belirten İnci, "Bu yürüyüş ülkemizin, çocukların, kimsesizlerin, işsizlerin, emekçilerin, esnafın korkudan, baskıdan kurtulup demokrasiyi inşa etme yürüyüşüdür. Bizi hukuksuzluğa alıştıramayacaksınız. Hayır daha bitmedi" dedi. "Kurtuluş yok tek başına, ya hep beraber ya hiçbirimiz", "Susma sustukça sıra sana gelecek", "AKP halka hesap verecek", "Susma haykır adalet hemen şimdi" şeklinde sloganlar atan partililer, Gündoğdu Marşı ile İzmir Marşı'nı da söyledi. Partililer, Atatürk Kent Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde 5 dakika boyunca 'adalet' nöbeti tuttular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.