Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

CHP’li Tezcan ve Atay, AYESOB’u ziyaret etti

SİYASET 26.02.2019 - 17:26, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3792+ kez okundu.
 

CHP’li Tezcan ve Atay, AYESOB’u ziyaret etti

Millet İttifakı Efeler Belediye Başkan Adayı CHP’li Mehmet Fatih Atay ile Aydın CHP Milletvekili ve PM Üyesi Bülent Tezcan, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni ziyaret etti.

AYDIN- AYESOB Başkanı Selahattin Çetindoğan, “Küçük esnaf ve sanatkarlarımızın yanında olan tüm belediye başkan adayları başımızın tacıdır. Yerel yönetimden çözüm bekleyen projelerimiz var. 31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında da sizleri yanımızda görmek istiyoruz. Ziyaretiniz için AYESOB adına sizlere teşekkür ediyorum” dedi. CHP’li Atay, ise AYESOB’taki konuşmasında şunları söyledi: “Değerli arkadaşlar 31 Mart Yerel seçimlerini İnşallah sizlerin desteği ile kazanacağız. Ancak şunu iyi bilmenizi isteriz ki Bizler esnaflarımız ve sanatkarlarımız için mücadele verirken sizlerin de bizim arkamızda durmanız bize güç verecektir. Bizim önceliğimiz Belediye’nin kazanması değil sizlerin yani halkımızın kazanmasıdır. Efeler Belediyesi’ni sizlerle birlikte yöneteceğiz. İstediğiniz zaman kapımızı çalabilirsiniz. Bizim kapılarımız herkese açıktır. Efeler’e değer kazandırmak için Efeler Halkına fayda sağlamak ve daha yaşanılır bir Efeler için projeler hazırlıyoruz. Eski Otogar Alanı’na 7 gün aktif şekilde kullanılabilecek altı otoparklı Kapalı Pazar Yeri yapacağız. Böylelikle hem halkımız hem de pazar esnafımız rahatlayacak. Efeler’deki park yeri sorununu da bir nebze halletmiş olacağız. Dezavantajlı vatandaşlarımız için de Engelli Konut Evi projemiz var. Engelli ve yaşlı vatandaşlarımızı gönül rahatlığı ile emanet edebileceğiniz, profesyonel bir çalışma ekibi olan konuk evi inşaa edeceğiz." CHP Aydın Milletvekili Parti Meclis Üyesi Av. Bülent Tezcan ise, İktidar partisini eleştirdi. CHP’li Tezcan, şöyle konuştu: “Ekonomi iyi olmaz ise esnafın durumu da iyi olmaz. Geçim sıkıntısının yükünü Saray da yaşayanlar değil, Efeler de yaşayan esnaflarımız, vatandaşlarımız çekiyor. 17 yıldır iktidar da olan bir parti ile karşı karşıyayız. Türkiye de üretim oranı gün geçtikçe düşüyor. Yıllardır bu duruma karşı bir önlem alamıyorlar.31 Mart Yerel Seçimleri’nde hizmeti konuşacağız. Ancak AKP hizmet konuşulmasını istemiyor. Çünkü 17 yıldır Aydın’a, Efeler’e kattıkları bir değer yok. Bizim Aydın’a kattığımız değer ortadadır. Aydın Büyük Şehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu kısa sürede çok güzel işlere imza attı ve 31 Yerel Seçimleri sonrasında sizlerin desteği ile Efeler Belediye Başkan Adayımız Mehmet Fatih Atay ile birlikte Aydın’a ve Efeler’e hizmet etmeye devam edeceklerdir.”
Millet İttifakı Efeler Belediye Başkan Adayı CHP’li Mehmet Fatih Atay ile Aydın CHP Milletvekili ve PM Üyesi Bülent Tezcan, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni ziyaret etti.

AYDIN- AYESOB Başkanı Selahattin Çetindoğan, “Küçük esnaf ve sanatkarlarımızın yanında olan tüm belediye başkan adayları başımızın tacıdır. Yerel yönetimden çözüm bekleyen projelerimiz var. 31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında da sizleri yanımızda görmek istiyoruz. Ziyaretiniz için AYESOB adına sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

CHP’li Atay, ise AYESOB’taki konuşmasında şunları söyledi:

“Değerli arkadaşlar 31 Mart Yerel seçimlerini İnşallah sizlerin desteği ile kazanacağız. Ancak şunu iyi bilmenizi isteriz ki Bizler esnaflarımız ve sanatkarlarımız için mücadele verirken sizlerin de bizim arkamızda durmanız bize güç verecektir.

Bizim önceliğimiz Belediye’nin kazanması değil sizlerin yani halkımızın kazanmasıdır. Efeler Belediyesi’ni sizlerle birlikte yöneteceğiz. İstediğiniz zaman kapımızı çalabilirsiniz. Bizim kapılarımız herkese açıktır. Efeler’e değer kazandırmak için Efeler Halkına fayda sağlamak ve daha yaşanılır bir Efeler için projeler hazırlıyoruz.

Eski Otogar Alanı’na 7 gün aktif şekilde kullanılabilecek altı otoparklı Kapalı Pazar Yeri yapacağız. Böylelikle hem halkımız hem de pazar esnafımız rahatlayacak. Efeler’deki park yeri sorununu da bir nebze halletmiş olacağız.

Dezavantajlı vatandaşlarımız için de Engelli Konut Evi projemiz var. Engelli ve yaşlı vatandaşlarımızı gönül rahatlığı ile emanet edebileceğiniz, profesyonel bir çalışma ekibi olan konuk evi inşaa edeceğiz."

CHP Aydın Milletvekili Parti Meclis Üyesi Av. Bülent Tezcan ise, İktidar partisini eleştirdi. CHP’li Tezcan, şöyle konuştu:

“Ekonomi iyi olmaz ise esnafın durumu da iyi olmaz. Geçim sıkıntısının yükünü Saray da yaşayanlar değil, Efeler de yaşayan esnaflarımız, vatandaşlarımız çekiyor.

17 yıldır iktidar da olan bir parti ile karşı karşıyayız. Türkiye de üretim oranı gün geçtikçe düşüyor. Yıllardır bu duruma karşı bir önlem alamıyorlar.31 Mart Yerel Seçimleri’nde hizmeti konuşacağız. Ancak AKP hizmet konuşulmasını istemiyor. Çünkü 17 yıldır Aydın’a, Efeler’e kattıkları bir değer yok.

Bizim Aydın’a kattığımız değer ortadadır. Aydın Büyük Şehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu kısa sürede çok güzel işlere imza attı ve 31 Yerel Seçimleri sonrasında sizlerin desteği ile Efeler Belediye Başkan Adayımız Mehmet Fatih Atay ile birlikte Aydın’a ve Efeler’e hizmet etmeye devam edeceklerdir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.