Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

CHP’li Özdemir: İkiyüzlülük

SİYASET 02.11.2018 - 18:32, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2557+ kez okundu.
 

CHP’li Özdemir: İkiyüzlülük

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir de AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’a sert cevap verdi. Özdemir, “Bu yaptığınıza ikiyüzlülük denir” dedi.

AYDIN- Başkan Özdemir, yaptığı yazılı açıklamada, şunları söyledi: “AKP Aydın Milletvekillerine soruyorum. Bundan kısa bir süre önce il yönetim kurulu üyeniz kadın Büyükşehir Belediye başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’na ağza alınmayacak bir şekilde Atatürk Kent Meydanı’nda küfür etti. O zaman hiç sesiniz çıkmadı. Diliniz yok muydu? Diliniz şimdi mi çözüldü? Bir anneye bir kadına kendi partiliniz küfür edince sesiniz çıkmayacak öyle mi? Bu yaptığınıza ikiyüzlülük denir. Bir kadın olarak küfre ve hakarete karşıyım. Bir AKP il yöneticisi Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımıza küfür etmiştir. Buradan tüm kadınları, AKP il başkanını, AKP kadın kolları başkanını ve AKP Efeler ilçe başkanını bu il yöneticisi hakkında dava açmaya çağırıyorum.”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir de AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’a sert cevap verdi. Özdemir, “Bu yaptığınıza ikiyüzlülük denir” dedi.

AYDIN- Başkan Özdemir, yaptığı yazılı açıklamada, şunları söyledi:

“AKP Aydın Milletvekillerine soruyorum. Bundan kısa bir süre önce il yönetim kurulu üyeniz kadın Büyükşehir Belediye başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’na ağza alınmayacak bir şekilde Atatürk Kent Meydanı’nda küfür etti. O zaman hiç sesiniz çıkmadı. Diliniz yok muydu? Diliniz şimdi mi çözüldü?

Bir anneye bir kadına kendi partiliniz küfür edince sesiniz çıkmayacak öyle mi? Bu yaptığınıza ikiyüzlülük denir.

Bir kadın olarak küfre ve hakarete karşıyım. Bir AKP il yöneticisi Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımıza küfür etmiştir. Buradan tüm kadınları, AKP il başkanını, AKP kadın kolları başkanını ve AKP Efeler ilçe başkanını bu il yöneticisi hakkında dava açmaya çağırıyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.