Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

CHP’li Köse’den Çerçioğlu’na ziyaret

GÜNCEL 21.11.2017 - 14:58, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1776+ kez okundu.
 

CHP’li Köse’den Çerçioğlu’na ziyaret

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti. Ziyarete CHP Kadın Kolları İl Başkanı Ayşe Özdemir ve Kadın Kolları üyeleri de katıldı.

AYDIN- Köse, Aydın Büyükşehir Belediye başkanı Özlem Çerçioğlu’ndan övgü dolu sözlerle bahsederek, “Aydın halkının çok başarılı bir Büyükşehir Belediye Başkanı var. Hayata geçirdiği projeler ile tüm Türkiye’ye örnek olmuş, bayanların gururu haline gelmiştir. Biz de ilgiyle takip etmekteyiz. Aydın ziyaretimizde Sayın Topuklu Efe Başkan Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etmekten dolayı çok mutluyuz” diye konuştu. Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleşen ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Nazik ziyaretlerinden dolayı CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse ve CHP Kadın Kolları üyelerine teşekkür eden Başkan Çerçioğlu, Köse’yi Aydın’da ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek çalışmalarında başarılar diledi.
CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti. Ziyarete CHP Kadın Kolları İl Başkanı Ayşe Özdemir ve Kadın Kolları üyeleri de katıldı.

AYDIN- Köse, Aydın Büyükşehir Belediye başkanı Özlem Çerçioğlu’ndan övgü dolu sözlerle bahsederek, “Aydın halkının çok başarılı bir Büyükşehir Belediye Başkanı var. Hayata geçirdiği projeler ile tüm Türkiye’ye örnek olmuş, bayanların gururu haline gelmiştir. Biz de ilgiyle takip etmekteyiz. Aydın ziyaretimizde Sayın Topuklu Efe Başkan Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etmekten dolayı çok mutluyuz” diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleşen ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Nazik ziyaretlerinden dolayı CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse ve CHP Kadın Kolları üyelerine teşekkür eden Başkan Çerçioğlu, Köse’yi Aydın’da ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.