Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

CHP’li kadınlardan şehit annelerine kahvaltı

SİYASET 15.05.2018 - 10:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3355+ kez okundu.
 

CHP’li kadınlardan şehit annelerine kahvaltı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Efeler İlçe Kadın Kolu Başkanı Özlem Ekiz, Anneler Günü vesilesiyle şehit anneleri ve yakınlarına kahvaltı etkinliği düzenlediklerini bildirdi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, kahvaltıya kendisi de şehit eşi olan Şehit ve Gazi Yakınları Derneği Başkanı Sevil Esin de katıldı. Bazı şehit annelerinin basında görünmek istemediği, o yüzden görüntü vermedikleri öğrenildi. CHP Efeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Ekiz, kahvaltıda annelerin Anneler Günü’nü kutlayıp hediyeler verdiklerini söyledi. Başkan Ekiz, şunları söyledi: “Vatan için canlarını, kanlarını ülke, millet ve bayrak için feda eden yiğitlerimize minnet borçluyuz. Şehitlerimizin yakınları bize emanettir. Ve şehitlerimizin emanetlerine her zaman sahip çıkmak öncelikli görevimizdir. Bir asker eşi olarak, her daim şehit ve gazilerimizin yakınlarının yanında olacağıma söz veriyorum. Tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz. Başta şehit anneleri olmak üzere bütün annelerin Anneler Günü’nü kutluyoruz.”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Efeler İlçe Kadın Kolu Başkanı Özlem Ekiz, Anneler Günü vesilesiyle şehit anneleri ve yakınlarına kahvaltı etkinliği düzenlediklerini bildirdi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, kahvaltıya kendisi de şehit eşi olan Şehit ve Gazi Yakınları Derneği Başkanı Sevil Esin de katıldı. Bazı şehit annelerinin basında görünmek istemediği, o yüzden görüntü vermedikleri öğrenildi.

CHP Efeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Ekiz, kahvaltıda annelerin Anneler Günü’nü kutlayıp hediyeler verdiklerini söyledi. Başkan Ekiz, şunları söyledi:

“Vatan için canlarını, kanlarını ülke, millet ve bayrak için feda eden yiğitlerimize minnet borçluyuz. Şehitlerimizin yakınları bize emanettir. Ve şehitlerimizin emanetlerine her zaman sahip çıkmak öncelikli görevimizdir. Bir asker eşi olarak, her daim şehit ve gazilerimizin yakınlarının yanında olacağıma söz veriyorum. Tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz.

Başta şehit anneleri olmak üzere bütün annelerin Anneler Günü’nü kutluyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.