Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

CHP’li kadınlardan kararlılık vurgusu

SİYASET 24.02.2018 - 13:06, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3767+ kez okundu.
 

CHP’li kadınlardan kararlılık vurgusu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Efeler İlçe Kadın Kolları’nın düzenlediği kahvaltılı toplantıda konuşan Başkan Özlem Ekiz, birlik ve beraberlik mesajı verirken, “Taciz, kadına şiddet ve çocuk istismarına dur diyeceğiz” dedi.

AYDIN- Nevzat Biçer Parkı’nda düzenlenen kahvaltılı toplantıya CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, CHP Efeler İlçe Başkanı Barış Altıntaş, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, CHP Kadın Kolları İlçe Başkanları ve partililer katıldı. “YOLUMUZ UZUN, YOLUMUZ ZORLU” CHP Efeler Kadın Kolları Başkanı Özlem Ekiz, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bugün hep birlikte Efeler İlçe Kadın Kolları kahvaltımızda bir aradayız. Hepinize bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Delege seçimleri, ilçe, il kongreleri ve büyük kurultayımız derken parti içi seçimlerimizi sona erdirdik. Ama hepinizin bildiği bir şey var ki o da 2019 seçimleri. Artık her şeyi bir kenara bırakıp kadını ve erkeğiyle, yaşlısı ve genciyle el ele verip mücadele etmeye başlamalıyız. Yolumuz uzun, yolumuz zorlu. Bizler kadınlar olarak, partimiz ve ülkemiz için her türlü mücadeleyi canla başla yürüteceğiz. Her geçen gün kadın cinayetleri, kadına dönük şiddet, taciz ve tecavüzün arttığı bu dönemde, bütün bu yaralara Cumhuriyet Halk Partisi’nin kadınları olarak biz merhem olacağız. Gözümüzden sakındığımız evlatlarımıza, çocuklarımıza, daha 3-4 yaşında cinsel istismara uğrayan yavrularımızın hesabını sormak için, bu ahlaksızlığa dur demek için CHP’li kadınlar olarak çok çalışacağız. Ve Mustafa Kemal Atatürk’ün evlatları olarak onun partisini, bizim partimizi, Cumhuriyet Halk Partisi’ni el birliğiyle iktidara taşıyacağız. Biz diyoruz ki; buna inanmayanın bu yolda, bizim yanımızda yeri yoktur. İnanacağız, çalışacağız ve kazanacağız.” Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan eşi Gülay Özakcan ile katıldı. Partililer tarafından Başkan Özakcan ve eşi Gülay Hanım yoğun ilgiyle karşılandı. Başkan Özakcan, programı düzenleyen CHP Efeler Kadın Kolları Başkanı Özlem Ekiz ve Yönetim Kurulu Üyelerine tek tek teşekkür etti ve, “Efeler Belediyesi olarak her zaman yurttaşlarımızın hizmetindeyiz. Örgütümüzün her zaman yanımda olduğunu ve bana güç kattığını hissediyorum. Ve örgütümden aldığım bu güç ile her zaman örgütümün yanındayım” dedi. CHP Aydın Milletvekili M. Lütfi Baydar da Efeler Kadın Kollarının düzenlediği kahvaltı programına telgraf gönderdi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Efeler İlçe Kadın Kolları’nın düzenlediği kahvaltılı toplantıda konuşan Başkan Özlem Ekiz, birlik ve beraberlik mesajı verirken, “Taciz, kadına şiddet ve çocuk istismarına dur diyeceğiz” dedi.

AYDIN- Nevzat Biçer Parkı’nda düzenlenen kahvaltılı toplantıya CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, CHP Efeler İlçe Başkanı Barış Altıntaş, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, CHP Kadın Kolları İlçe Başkanları ve partililer katıldı.

“YOLUMUZ UZUN, YOLUMUZ ZORLU”

CHP Efeler Kadın Kolları Başkanı Özlem Ekiz, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bugün hep birlikte Efeler İlçe Kadın Kolları kahvaltımızda bir aradayız. Hepinize bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum.

Delege seçimleri, ilçe, il kongreleri ve büyük kurultayımız derken parti içi seçimlerimizi sona erdirdik. Ama hepinizin bildiği bir şey var ki o da 2019 seçimleri. Artık her şeyi bir kenara bırakıp kadını ve erkeğiyle, yaşlısı ve genciyle el ele verip mücadele etmeye başlamalıyız.

Yolumuz uzun, yolumuz zorlu. Bizler kadınlar olarak, partimiz ve ülkemiz için her türlü mücadeleyi canla başla yürüteceğiz. Her geçen gün kadın cinayetleri, kadına dönük şiddet, taciz ve tecavüzün arttığı bu dönemde, bütün bu yaralara Cumhuriyet Halk Partisi’nin kadınları olarak biz merhem olacağız. Gözümüzden sakındığımız evlatlarımıza, çocuklarımıza, daha 3-4 yaşında cinsel istismara uğrayan yavrularımızın hesabını sormak için, bu ahlaksızlığa dur demek için CHP’li kadınlar olarak çok çalışacağız.

Ve Mustafa Kemal Atatürk’ün evlatları olarak onun partisini, bizim partimizi, Cumhuriyet Halk Partisi’ni el birliğiyle iktidara taşıyacağız. Biz diyoruz ki; buna inanmayanın bu yolda, bizim yanımızda yeri yoktur. İnanacağız, çalışacağız ve kazanacağız.”

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan eşi Gülay Özakcan ile katıldı. Partililer tarafından Başkan Özakcan ve eşi Gülay Hanım yoğun ilgiyle karşılandı. Başkan Özakcan, programı düzenleyen CHP Efeler Kadın Kolları Başkanı Özlem Ekiz ve Yönetim Kurulu Üyelerine tek tek teşekkür etti ve, “Efeler Belediyesi olarak her zaman yurttaşlarımızın hizmetindeyiz. Örgütümüzün her zaman yanımda olduğunu ve bana güç kattığını hissediyorum. Ve örgütümden aldığım bu güç ile her zaman örgütümün yanındayım” dedi.

CHP Aydın Milletvekili M. Lütfi Baydar da Efeler Kadın Kollarının düzenlediği kahvaltı programına telgraf gönderdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.