Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

CHP’li kadınlardan Atatürk’lü tişört tepkisi

SİYASET 30.03.2018 - 18:06, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4339+ kez okundu.
 

CHP’li kadınlardan Atatürk’lü tişört tepkisi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Efeler İlçe Kadın Kolları, Cafer Darı adlı yurttaşın Atatürk’lü tişörtle TBMM’ye alınmamasına sert tepki gösterdi.

AYDIN- CHP Efeler İlçe Kadın Kolları Bilişim Sorumlusu Fatma Yüksel, İlçe Kadın Kolları’nın tepki açıklamasını yaptı. Açıklamada, Mustafa Kemal Atatürk’e saldırıların ardı arkasının kesilmediği, geçtiğimiz salı günü Eskişehir’den CHP Grup Toplantısı’nı izlemek için meclise giden Cafer Darı’nın, üzerinde “MUSTAFA KEMAL’İN ASKERLERİYİZ” yazılı tişört olduğu gerekçesiyle meclis kapısından içeri alınmadığı belirtilerek, şöyle denildi: “Darı’nın tişörtü çıkarılarak çıplak bir şekilde içeri girmesine izin verildi. Milli Eğitim müfredatından Atatürk çıkarılıyor, 18 Mart Çanakkale Zaferi kutlamalarında Atatürk’ün adı anılmıyor, statlardan Atatürk ismi çıkarılıyor. Şimdi de vatandaşın üzerindeki Atatürklü tişört çıkartılıyor. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları tarafından kurulan TBMM’ye cübbeli,-sarıklı insanlar ve terör örgütlerinin paçavraları bile alındı. Atatürk’ün kurduğu meclise Atatürk’lü tişörtle girmek suç oluyorsa sözün bittiği yerdeyiz! Mustafa Kemal Atatürk, Türk Milleti’nin ortak değeridir. Cafer Darı’nın Atatürk’lü tişörtü ile meclise alınmamasının ancak iki sebebi olabilir; ya bununla ilgili bir talimat vardır, ya da oradaki görevliler art niyetlidir. Ancak Atatürk’ün heykellerini, fotoğraflarını kaldırır, vatandaşın üzerindeki Atatürk’lü tişörtü çıkarttırırsınız. Ama kalplerdeki sevgiyi bitiremezsiniz! Şu unutulmamalıdır ki; Atatürk’ün ruhunu milyonlarca insan taşıyor. Sonsuza kadar, Mustafa Kemal’in Askerleri’yiz!”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Efeler İlçe Kadın Kolları, Cafer Darı adlı yurttaşın Atatürk’lü tişörtle TBMM’ye alınmamasına sert tepki gösterdi.

AYDIN- CHP Efeler İlçe Kadın Kolları Bilişim Sorumlusu Fatma Yüksel, İlçe Kadın Kolları’nın tepki açıklamasını yaptı. Açıklamada, Mustafa Kemal Atatürk’e saldırıların ardı arkasının kesilmediği, geçtiğimiz salı günü Eskişehir’den CHP Grup Toplantısı’nı izlemek için meclise giden Cafer Darı’nın, üzerinde “MUSTAFA KEMAL’İN ASKERLERİYİZ” yazılı tişört olduğu gerekçesiyle meclis kapısından içeri alınmadığı belirtilerek, şöyle denildi:

“Darı’nın tişörtü çıkarılarak çıplak bir şekilde içeri girmesine izin verildi. Milli Eğitim müfredatından Atatürk çıkarılıyor, 18 Mart Çanakkale Zaferi kutlamalarında Atatürk’ün adı anılmıyor, statlardan Atatürk ismi çıkarılıyor. Şimdi de vatandaşın üzerindeki Atatürklü tişört çıkartılıyor.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları tarafından kurulan TBMM’ye cübbeli,-sarıklı insanlar ve terör örgütlerinin paçavraları bile alındı. Atatürk’ün kurduğu meclise Atatürk’lü tişörtle girmek suç oluyorsa sözün bittiği yerdeyiz! Mustafa Kemal Atatürk, Türk Milleti’nin ortak değeridir.

Cafer Darı’nın Atatürk’lü tişörtü ile meclise alınmamasının ancak iki sebebi olabilir; ya bununla ilgili bir talimat vardır, ya da oradaki görevliler art niyetlidir.

Ancak Atatürk’ün heykellerini, fotoğraflarını kaldırır, vatandaşın üzerindeki Atatürk’lü tişörtü çıkarttırırsınız. Ama kalplerdeki sevgiyi bitiremezsiniz!

Şu unutulmamalıdır ki; Atatürk’ün ruhunu milyonlarca insan taşıyor. Sonsuza kadar, Mustafa Kemal’in Askerleri’yiz!”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.