Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

CHP’li kadınlar şehit babalarını ziyaret etti

GENEL 18.06.2019 - 14:24, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3661+ kez okundu.
 

CHP’li kadınlar şehit babalarını ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Efeler İlçe Kadın Kolları Babalar Günü’n de şehit babalarını yalnız bırakmadı.

AYDIN- Geçtiğimiz sene de Anneler Günü’nde şehit annelerini ziyaret eden CHP Efeler İlçe Kadın Kolları, bu kez de vatan için evlatlarını kaybeden şehit babalarını Babalar Günü’nde ziyaret etti. Şehit babalarıyla tek tek ilgilenip hal hatır soran CHP Efeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Ekiz, babalara cüzdan ve kemer hediye etti. Böyle özel bir günde her şartta ve koşulda yanlarında olduklarını ve bir ihtiyaçları olduğunda kendilerini arayabileceklerini dile getiren Başkan Ekiz, ‘’Evlatlarını bu vatan için toprağa vermiş babaların, gazilerimizin, gazi babalarımızın ve eşinin ardından evlatlarına hem babalık hem de annelik yapmış şehit eşlerinin babalar gününü bir kez daha kutluyorum’’ dedi. Böyle bir günde kendilerini unutmayıp yanlarında oldukları için çok mutlu olduklarını ifade eden şehit babaları Başkan Ekiz’e teşekkürler etti.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Efeler İlçe Kadın Kolları Babalar Günü’n de şehit babalarını yalnız bırakmadı.

AYDIN- Geçtiğimiz sene de Anneler Günü’nde şehit annelerini ziyaret eden CHP Efeler İlçe Kadın Kolları, bu kez de vatan için evlatlarını kaybeden şehit babalarını Babalar Günü’nde ziyaret etti. Şehit babalarıyla tek tek ilgilenip hal hatır soran CHP Efeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Ekiz, babalara cüzdan ve kemer hediye etti. Böyle özel bir günde her şartta ve koşulda yanlarında olduklarını ve bir ihtiyaçları olduğunda kendilerini arayabileceklerini dile getiren Başkan Ekiz, ‘’Evlatlarını bu vatan için toprağa vermiş babaların, gazilerimizin, gazi babalarımızın ve eşinin ardından evlatlarına hem babalık hem de annelik yapmış şehit eşlerinin babalar gününü bir kez daha kutluyorum’’ dedi.

Böyle bir günde kendilerini unutmayıp yanlarında oldukları için çok mutlu olduklarını ifade eden şehit babaları Başkan Ekiz’e teşekkürler etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.