Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

CHP’li kadınlar Savaş’ı kınadı

25.10.2019 - 12:24, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2806+ kez okundu.
 

CHP’li kadınlar Savaş’ı kınadı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, ADÜ’deki Akademik Yılı açılış töreni için gelen Binali Yıldırım’ı karşılama sırasında AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’ın yaptığı davranışı kınadıklarını açıkladı.

AYDIN- Başkan Özdemir, yaptığı yazılı açıklamada, şunları söyledi: “Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'nin Akademik yılı açılış töreni için şehrimize gelen TBMM Eski Başkanı ve son Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'ı törene davet edilen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu karşılamıştır. Yolda yürürken AKP Milletvekili Mustafa Savaş nezaket dışı bir davranışta bulunarak Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu'nu ittirmiştir. 2014 ve 2019 yerel seçimlerinde başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu'nun karşısına AKP Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak çıkan ve iki kez kaybeden Mustafa Savaş'ın, başkanımıza karşı bu davranışı kabul edilemez. Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Örgütü olarak Mustafa Savaş'ı kınıyoruz. Siyaset nezaket işidir, Mustafa Savaş'ı nezakete davet ediyor ve başkanımız Özlem Çerçioğlu'ndan özür dilemesini bekliyoruz.”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, ADÜ’deki Akademik Yılı açılış töreni için gelen Binali Yıldırım’ı karşılama sırasında AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’ın yaptığı davranışı kınadıklarını açıkladı.

AYDIN- Başkan Özdemir, yaptığı yazılı açıklamada, şunları söyledi:

“Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'nin Akademik yılı açılış töreni için şehrimize gelen TBMM Eski Başkanı ve son Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'ı törene davet edilen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu karşılamıştır. Yolda yürürken AKP Milletvekili Mustafa Savaş nezaket dışı bir davranışta bulunarak Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu'nu ittirmiştir.

2014 ve 2019 yerel seçimlerinde başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu'nun karşısına AKP Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak çıkan ve iki kez kaybeden Mustafa Savaş'ın, başkanımıza karşı bu davranışı kabul edilemez. Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Örgütü olarak Mustafa Savaş'ı kınıyoruz. Siyaset nezaket işidir, Mustafa Savaş'ı nezakete davet ediyor ve başkanımız Özlem Çerçioğlu'ndan özür dilemesini bekliyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.