Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

CHP'li İnci'den kınama

SİYASET 26.08.2016 - 16:50, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3933+ kez okundu.
 

CHP'li İnci'den kınama

CHP Aydın İl Başkanı Bayram İnci, Kılıçdaroğlu’na yönelik saldırıyı kınadığını açıkladı.

AYDIN- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Başkanı Bayram İnci, bir mesaj yayınlayarak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik terör saldırısını kınadığını bildirdi. Başkan İnce, “CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na, parti heyetimize ve güvenlik güçlerimize yönelik dün Artvin’de ve bugün de Cizre'de patlayıcı yüklü bir kamyonla emniyet mensuplarımıza yapılan hain terör saldırısını kınıyor, lanetliyorum” dediği mesajında şu görüşleri dile getirdi: “FETÖ terör örgütünün 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından bir devlet adamı sorumluluğuyla hareket eden, yangın yerine dönen bir coğrafyada Türkiye’nin birlik, beraberlik, kardeşlik ve barış ruhuyla kenetlenmesi için tarihi sorumluluk üstlenen, terörün her türüne, FETÖ darbe girişiminin demokrasiye saldırılarına dur diyen Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu, bugün alçak terörün hedefi oldu. Hepimiz çok iyi biliyoruz ki, bu saldırı ülkemizin birlik beraberliğine, demokrasiye ve barışa karşı yapılmış bir alçaklıktır. Artvin’deki kurşunlar sadece Genel Başkanımıza değil, cumhuriyetimize, demokrasimize, özgürlüklerimize, bağımsız bir Türkiye’ye sıkılmıştır.” Cumhuriyet Halk Partisi’nin, Atatürk’ün bu ülkeye, millete emaneti, cumhuriyetin kurucu iradesi olduğunu belirten CHP Aydın İl Başkanı İnci, mesajını şöyle sürdürdü: “Emperyalizme karşı dişiyle tırnağıyla bağımsızlığını kazanan bu ülke, teröre, şiddete, hainlere asla teslim olmayacak. Bizim ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun teröre karşı tavrımız nettir. Hangi amaç ve niyetle olursa olsun, kimin işine yararsa yarasın, insanları bombayla veya silahla katleden veya buna sevinebilen bir zihniyetle aynı tarafta olamayız. Terör bir insanlık suçudur. Bu tür eylemler bizim bu ülkede hangi etnik kökenden, hangi inançtan hangi ideolojiden olursa olsun, hep birlikte barış ve kardeşlik içerisinde yaşama isteğimizi bitiremez. Bu saldırılar ne bizi ne de genel başkanımızı demokrasi, barış, özgürlük ve adalet sevdasından vazgeçiremez. Terör nereden gelirse gelsin, şiddet, gözdağı nereden gelirse gelsin Korkmuyoruz. Yılmıyoruz. Bu saldırılardan Sinmeyeceğiz. Barış için, kardeşlik için, birlik beraberlik için, Tam Bağımsız, Laik, Demokratik bir Türkiye Cumhuriyeti için mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu topraklarda her türlü teröre karşı birlik, beraberlik, barış, kardeşlik ve dayanışma içinde, yaşama kararlılığımızı sürdürmeye devam edeceğiz.” CHP Aydın İl Başkanı, alçak terör saldırılarında şehit olan tüm güvenlik görevlilerine Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa dilediğini de belirtti.
CHP Aydın İl Başkanı Bayram İnci, Kılıçdaroğlu’na yönelik saldırıyı kınadığını açıkladı.

AYDIN- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Başkanı Bayram İnci, bir mesaj yayınlayarak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik terör saldırısını kınadığını bildirdi.

Başkan İnce, “CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na, parti heyetimize ve güvenlik güçlerimize yönelik dün Artvin’de ve bugün de Cizre'de patlayıcı yüklü bir kamyonla emniyet mensuplarımıza yapılan hain terör saldırısını kınıyor, lanetliyorum” dediği mesajında şu görüşleri dile getirdi:

“FETÖ terör örgütünün 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından bir devlet adamı sorumluluğuyla hareket eden, yangın yerine dönen bir coğrafyada Türkiye’nin birlik, beraberlik, kardeşlik ve barış ruhuyla kenetlenmesi için tarihi sorumluluk üstlenen, terörün her türüne, FETÖ darbe girişiminin demokrasiye saldırılarına dur diyen Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu, bugün alçak terörün hedefi oldu.

Hepimiz çok iyi biliyoruz ki, bu saldırı ülkemizin birlik beraberliğine, demokrasiye ve barışa karşı yapılmış bir alçaklıktır. Artvin’deki kurşunlar sadece Genel Başkanımıza değil, cumhuriyetimize, demokrasimize, özgürlüklerimize, bağımsız bir Türkiye’ye sıkılmıştır.”

Cumhuriyet Halk Partisi’nin, Atatürk’ün bu ülkeye, millete emaneti, cumhuriyetin kurucu iradesi olduğunu belirten CHP Aydın İl Başkanı İnci, mesajını şöyle sürdürdü:

“Emperyalizme karşı dişiyle tırnağıyla bağımsızlığını kazanan bu ülke, teröre, şiddete, hainlere asla teslim olmayacak. Bizim ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun teröre karşı tavrımız nettir. Hangi amaç ve niyetle olursa olsun, kimin işine yararsa yarasın, insanları bombayla veya silahla katleden veya buna sevinebilen bir zihniyetle aynı tarafta olamayız. Terör bir insanlık suçudur. Bu tür eylemler bizim bu ülkede hangi etnik kökenden, hangi inançtan hangi ideolojiden olursa olsun, hep birlikte barış ve kardeşlik içerisinde yaşama isteğimizi bitiremez. Bu saldırılar ne bizi ne de genel başkanımızı demokrasi, barış, özgürlük ve adalet sevdasından vazgeçiremez. Terör nereden gelirse gelsin, şiddet, gözdağı nereden gelirse gelsin Korkmuyoruz. Yılmıyoruz. Bu saldırılardan Sinmeyeceğiz. Barış için, kardeşlik için, birlik beraberlik için, Tam Bağımsız, Laik, Demokratik bir Türkiye Cumhuriyeti için mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu topraklarda her türlü teröre karşı birlik, beraberlik, barış, kardeşlik ve dayanışma içinde, yaşama kararlılığımızı sürdürmeye devam edeceğiz.”

CHP Aydın İl Başkanı, alçak terör saldırılarında şehit olan tüm güvenlik görevlilerine Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa dilediğini de belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.