Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

CHP’li Günel: İlk 100 günlük planımız hazır

SİYASET 24.01.2019 - 12:13, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3454+ kez okundu.
 

CHP’li Günel: İlk 100 günlük planımız hazır

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel, Kuşadası Otelciler ve Yatırımcılar Derneği (KODER) Yönetim Kurulu Üyeleri ile buluştu. Günel, ilk 100 günlük planlarının hazır olduğunu söyledi.

AYDIN- KODER Yönetim Kurulu Başkanı Tacettin Özden, Kuşadası’nın lokomotif sektörü olan Turizm Sektörü’nün sorunlarını ve ihtiyaçlarını özetledi. Özden, “KODER olarak en büyük beklentimiz Kuşadası’ndaki otellerin çok büyük bir bölümü her şey dahil sistemi ile çalışıyor. Turisti otelden çıkaracak cazibe merkezi olan bir Kuşadası şehir merkezi oluşturulmalı” dedi. SORUNLARI ÇOK HIZLI ÇÖZECEĞİZ KODER yetkililerini dikkatle dinleyen CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel, ‘Sorunları çok hızlı çözen bir icraat belediyesi olacağız. Turizm öncelikli konularımızdan biridir. Genç, donanımlı, vizyon sahibi bir ekip ile yola çıktık. Ekibimizdeki sinerji ile kentte bir milat yaratmak, kentimizi bir cazibe merkezi yapmak istiyoruz. Siyaset üstü bir belediye olacağız ve her kesimin sorununa eşit mesafede durarak çözüm üreteceğiz. Kuşadası Turizm Kenti Kimliği’ne yeniden kavuşacaktır” dedi. GÖREVE GELMEDEN ÇALIŞMAYA BAŞLADIK Daha göreve gelmeden çalışmalara başladıklarını sözlerine ekleyen CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel, 1 Nisan günü start alacak 100 günlük acil durum planlarının hazır olduğunu, kenti 100 günde turizm sezonuna en iyi şekilde hazırlayacaklarını sözlerine ekledi. Günel, “Kentin girişlerine birer ikon koyacağız. Bununla ilgili Karayolları ile gerekli yazışmalara başladık” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel, Kuşadası Otelciler ve Yatırımcılar Derneği (KODER) Yönetim Kurulu Üyeleri ile buluştu. Günel, ilk 100 günlük planlarının hazır olduğunu söyledi.

AYDIN- KODER Yönetim Kurulu Başkanı Tacettin Özden, Kuşadası’nın lokomotif sektörü olan Turizm Sektörü’nün sorunlarını ve ihtiyaçlarını özetledi. Özden, “KODER olarak en büyük beklentimiz Kuşadası’ndaki otellerin çok büyük bir bölümü her şey dahil sistemi ile çalışıyor. Turisti otelden çıkaracak cazibe merkezi olan bir Kuşadası şehir merkezi oluşturulmalı” dedi.

SORUNLARI ÇOK HIZLI ÇÖZECEĞİZ

KODER yetkililerini dikkatle dinleyen CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel, ‘Sorunları çok hızlı çözen bir icraat belediyesi olacağız. Turizm öncelikli konularımızdan biridir. Genç, donanımlı, vizyon sahibi bir ekip ile yola çıktık. Ekibimizdeki sinerji ile kentte bir milat yaratmak, kentimizi bir cazibe merkezi yapmak istiyoruz. Siyaset üstü bir belediye olacağız ve her kesimin sorununa eşit mesafede durarak çözüm üreteceğiz. Kuşadası Turizm Kenti Kimliği’ne yeniden kavuşacaktır” dedi.

GÖREVE GELMEDEN ÇALIŞMAYA BAŞLADIK

Daha göreve gelmeden çalışmalara başladıklarını sözlerine ekleyen CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel, 1 Nisan günü start alacak 100 günlük acil durum planlarının hazır olduğunu, kenti 100 günde turizm sezonuna en iyi şekilde hazırlayacaklarını sözlerine ekledi. Günel, “Kentin girişlerine birer ikon koyacağız. Bununla ilgili Karayolları ile gerekli yazışmalara başladık” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.