Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

CHP’li Ekiz’den kadınlara çağrı

SİYASET 08.05.2018 - 17:10, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3956+ kez okundu.
 

CHP’li Ekiz’den kadınlara çağrı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Efeler Kadın Kolları Başkanı Özlem Ekiz, 24 Haziran’da yapılacak olan seçimin, daha önce yapılan seçimlerden farklı olduğunu belirterek, kadınlara “Birlikte çalışalım” çağrısı yaptı.

AYDIN- Başkan Ekiz, yaptığı açıklamada, “Çünkü; genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun da dediği gibi bir parti seçimi değil. ‘Söz konusu vatansa, gerisi teferruattır’ seçimi. İşte bu yüzdendir ki, hep birlikte örgütlenip, çalışmak zorundayız. Ve en büyük görev de biz kadınlara düşüyor” dedi. Mevcut iktidar döneminde kadına şiddetin yüzde bin 400 arttığını belirten CHP Efeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Ekiz, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Çocuk istismarı olayları son 10 yılda 300 bini geçti. Ve iktidarın en çok rahatsız olduğu ise biz kadınlar! Bizim; giyimimizden, gülmemizden, çalışmamızdan, sokakta olmamızdan rahatsız. Bu kötü gidişata son vermek için biz kadınlar Kuva-i Milliye ruhuyla çalışacağız. Unutmayın ki Cumhuriyet, bir kadın devrimidir. Cumhuriyetin kurucu ayarlarına dönmek için mücadele etmek zorundayız. Kadınların verdiği mücadele ile yurttaş olma gücüne kavuştuk. Yeni bir mücadelenin içindeyiz. Çalışayım mı çalışmayayım mı deme lüksümüz yok! 'Mücadele edeyim mi, etmeyeyim mi?' deme lüksümüz yok! Tatile gideyim ya da gezeyim deme lüksümüz yok! Birbirimize küsme lüksümüz yok! Kadınlar olarak daha çok çalışmalıyız. Birlikte olursak yapamayacağımız bir şey yok! Çocuklarımızın geleceği, ülkemizin refahı için, tüm kadınlarımızı bizimle sahalarda olmaya davet ediyoruz! Hakkın, Hukukun, Adaletin olduğu bir Türkiye için gelin, el ele, omuz omuza mücadele edelim! 24 Haziran’da kazanan biz olalım. Bu vatan hepimizin! #TürkiyemKazanacak #HakHukukAdalet “
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Efeler Kadın Kolları Başkanı Özlem Ekiz, 24 Haziran’da yapılacak olan seçimin, daha önce yapılan seçimlerden farklı olduğunu belirterek, kadınlara “Birlikte çalışalım” çağrısı yaptı.

AYDIN- Başkan Ekiz, yaptığı açıklamada, “Çünkü; genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun da dediği gibi bir parti seçimi değil. ‘Söz konusu vatansa, gerisi teferruattır’ seçimi. İşte bu yüzdendir ki, hep birlikte örgütlenip, çalışmak zorundayız. Ve en büyük görev de biz kadınlara düşüyor” dedi.

Mevcut iktidar döneminde kadına şiddetin yüzde bin 400 arttığını belirten CHP Efeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Ekiz, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Çocuk istismarı olayları son 10 yılda 300 bini geçti. Ve iktidarın en çok rahatsız olduğu ise biz kadınlar! Bizim; giyimimizden, gülmemizden, çalışmamızdan, sokakta olmamızdan rahatsız. Bu kötü gidişata son vermek için biz kadınlar Kuva-i Milliye ruhuyla çalışacağız. Unutmayın ki Cumhuriyet, bir kadın devrimidir. Cumhuriyetin kurucu ayarlarına dönmek için mücadele etmek zorundayız. Kadınların verdiği mücadele ile yurttaş olma gücüne kavuştuk.

Yeni bir mücadelenin içindeyiz. Çalışayım mı çalışmayayım mı deme lüksümüz yok! 'Mücadele edeyim mi, etmeyeyim mi?' deme lüksümüz yok! Tatile gideyim ya da gezeyim deme lüksümüz yok!

Birbirimize küsme lüksümüz yok!

Kadınlar olarak daha çok çalışmalıyız. Birlikte olursak yapamayacağımız bir şey yok! Çocuklarımızın geleceği, ülkemizin refahı için, tüm kadınlarımızı bizimle sahalarda olmaya davet ediyoruz! Hakkın, Hukukun, Adaletin olduğu bir Türkiye için gelin, el ele, omuz omuza mücadele edelim! 24 Haziran’da kazanan biz olalım. Bu vatan hepimizin!

#TürkiyemKazanacak

#HakHukukAdalet “

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.