Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

CHP’li Atay, teşekkür etti

SİYASET 01.04.2019 - 14:36, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3135+ kez okundu.
 

CHP’li Atay, teşekkür etti

31 Mart Yerel Seçimlerini Efeler’de büyük bir olgunluk ve sağduyu içerisinde gerçekleştirildiğini belirten CHP’li Mehmet Fatih Atay, teşekkür açıklaması yaptı.

AYDIN- Yazılı açıklamasında, “Millet İttifakı CHP Efeler Belediye Başkan Adayı olarak girdiğim bu seçimlerde şahsıma ve meclis üyesi arkadaşlarıma göstermiş olduğunuz teveccüh için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullanan Atay, şunları söyledi: “Daha güzel, daha yaşanılabilir bir Efeler projelerimizi gerçekleştirmek için; Efeler Halkımız ile birlikte, el ele, gönül gönüle çalışacağız. Hep birlikte çok güzel işler yapacağız. Tüm Efeler Halkı’na en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”
31 Mart Yerel Seçimlerini Efeler’de büyük bir olgunluk ve sağduyu içerisinde gerçekleştirildiğini belirten CHP’li Mehmet Fatih Atay, teşekkür açıklaması yaptı.

AYDIN- Yazılı açıklamasında, “Millet İttifakı CHP Efeler Belediye Başkan Adayı olarak girdiğim bu seçimlerde şahsıma ve meclis üyesi arkadaşlarıma göstermiş olduğunuz teveccüh için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullanan Atay, şunları söyledi:

“Daha güzel, daha yaşanılabilir bir Efeler projelerimizi gerçekleştirmek için; Efeler Halkımız ile birlikte, el ele, gönül gönüle çalışacağız. Hep birlikte çok güzel işler yapacağız. Tüm Efeler Halkı’na en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.