Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

CHP’li Atay, sanayi esnafını ziyaret etti

SİYASET 17.02.2019 - 14:09, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3035+ kez okundu.
 

CHP’li Atay, sanayi esnafını ziyaret etti

Millet İttifakı Efeler Belediye Başkan Adayı CHP'li Av. Mehmet Fatih Atay’ın, Efeler 1. Sanayi Demirciler Sitesi Esnafını ziyaret ettiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, ziyaret sırasında Atay'a CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, CHP Efeler Kadın Kolları Başkanı Özlem Ekiz eşlik etti. Fatih Atay, esnafın çay ikram davetini geri çevirmedi, esnafla sohbet etti. Sanayide bir çok esnafın siftah yapamadığını ve kepenk kapattığını dinleyen Atay, Efeler'de yaşayan vatandaşların Efeler Belediyesi imkanlarıyla alım gücünü arttırıp esnafların kazanacağı ve Efeler'de hiç kimsenin aç karnına yatağa girmeyeceğinin sözünü verdi.
Millet İttifakı Efeler Belediye Başkan Adayı CHP'li Av. Mehmet Fatih Atay’ın, Efeler 1. Sanayi Demirciler Sitesi Esnafını ziyaret ettiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, ziyaret sırasında Atay'a CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, CHP Efeler Kadın Kolları Başkanı Özlem Ekiz eşlik etti. Fatih Atay, esnafın çay ikram davetini geri çevirmedi, esnafla sohbet etti.

Sanayide bir çok esnafın siftah yapamadığını ve kepenk kapattığını dinleyen Atay, Efeler'de yaşayan vatandaşların Efeler Belediyesi imkanlarıyla alım gücünü arttırıp esnafların kazanacağı ve Efeler'de hiç kimsenin aç karnına yatağa girmeyeceğinin sözünü verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.