Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

CHP’li Atay, mahalleleri ziyaret ediyor

SİYASET 04.02.2019 - 15:37, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3859+ kez okundu.
 

CHP’li Atay, mahalleleri ziyaret ediyor

CHP ve İYİ Parti'nin üzerinde karar kıldığı Millet İttifakı Adayı, CHP'den 3 dönem milletvekilliği yapmış olan Av. Mehmet Fatih Atay’ın çalışmalarına devam ettiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, CHP Efeler Belediye Başkan Adayı Atay, Ata Mahallesi, Adnan Menderes Mahallesi ve Yedi Eylül Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlar ile birebir sohbet ederek yaşanan sorunların çözüm noktasında ve projeleri hakkında bilgiler aktarırken Efeler'i Derman Belediyecilik ile tanıştıracağının sözünü veren Atay, "Gerçekleştiremeyeceğim hiçbir şeyin sözünü vermem. 31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında umuyorum ki Efeler Belediye Başkanı olacağım ve Efeler'in kültürel mirasını ön plana çıkartarak esnafımızın turizmden gelir elde etmesini sağlayacağım" dedi.
CHP ve İYİ Parti'nin üzerinde karar kıldığı Millet İttifakı Adayı, CHP'den 3 dönem milletvekilliği yapmış olan Av. Mehmet Fatih Atay’ın çalışmalarına devam ettiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, CHP Efeler Belediye Başkan Adayı Atay, Ata Mahallesi, Adnan Menderes Mahallesi ve Yedi Eylül Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşlar ile birebir sohbet ederek yaşanan sorunların çözüm noktasında ve projeleri hakkında bilgiler aktarırken Efeler'i Derman Belediyecilik ile tanıştıracağının sözünü veren Atay, "Gerçekleştiremeyeceğim hiçbir şeyin sözünü vermem. 31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında umuyorum ki Efeler Belediye Başkanı olacağım ve Efeler'in kültürel mirasını ön plana çıkartarak esnafımızın turizmden gelir elde etmesini sağlayacağım" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.