Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

CHP’li Atay, Girne Mahallesi’ni ziyaret etti

SİYASET 11.03.2019 - 11:45, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3585+ kez okundu.
 

CHP’li Atay, Girne Mahallesi’ni ziyaret etti

Millet ittifakı Efeler Belediye Başkan Adayı CHP’li Mehmet Fatih Atay, Girne Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Girne Mahallesi’nde vatandaşlar CHP’li Atayı alkışlarla karşıladı.

AYDIN- Millet ittifakı Efeler Belediye Başkan Adayı CHP’li Mehmet Fatih Atay, halka hitap ederken şunları söyledi: “Değerli Arkadaşlar 31 Mart Yerel seçimlerine gidiyoruz ama ben biraz genel politikalardan bahsetmek istiyorum. Ülkemiz iflasın eşiğinde ve üretim yapılmıyor. Sürekli borçlanarak dışarıdan ithal ediyoruz. İktidar partisi 17 yıldır yabancı kaynaklardan borç alarak, yap işlet devret modeli ile köprüler, yollar ve havalimanları yaptılar. Şimdi bu borçları ödeme zamanı geldi. Para yok. Artık kimse bize para vermiyor. İngiltere’ye gitti Erdoğan’ın damadı. İngiliz yöneticiler konuşmaya bile tenezzül etmediler. Sizde adalet yok, insan hakları yok, demokrasi yok, hukuk yok bizim size verilecek paramız yok dedi. Tüylerim diken diken oluyor. Tarım bakanı çıkıyor, üretmezse üretmesin çiftçi diyor. Biz dışarıdan ithal ederiz diyor. Böyle bir tarım bakanı olur mu arkadaşlar. Girne Mahallesi’nde oturan vatandaşlarımız artık bu düzene dur dememiz gerekiyor. Değerli arkadaşlar 31 Mart Yerel Seçimlerinde sizlerin desteği ile Belediye başkanı olduğumda yapacağım projelerden bahsetmek istiyorum. Efeler de yaşayan bir çok dezavantajlı engelli diyebileceğimiz çocuklarımız, vatandaşlarımız var. Bu vatandaşlarımız için de ‘Engelsiz Konuk Evi’ açacağız. Engelli vatandaşlarımızı güvenle teslim edebileceksiniz ve tamamen ücretsiz olacak. Ayrıca Örneğin, engelli vatandaşımızın notere gitmesi gerekiyor. Biz vatandaşımızı ve yanında ki refakatçısı ile notere götüreceğiz ve sonra tekrardan evine teslim edeceğiz. Yaşlı Vatandaşlarımız için de ‘Yaşlı Konuk Evi’ açacağız. Konuk evimizde deneyimli ve güler yüzlü personellerimiz olacak. Yaşlı vatandaşlarımızın huzur bulabileceği ve kendi evindeki samimiyeti aramayacağı ferah bir ortam sağlayacağız. Değerli arkadaşlar, Türkiye de ‘Kestane’ deyince aklınıza hangi şehir geliyor?“ diye bir anket yapılıyor ve sonucu yüzde 92 Bursa çıkıyor. Bursa’ya kestane Aydın’dan gidiyor. Biz Efeler Belediyesi olarak yerel ürünlerimize kestanemize, incirimize ve zeytinimize sahip çıkarak Efeler İlçemizi tüm Türkiye’ye duyuracağız. İlçemizin giriş çıkışlarında ve belli başlı noktalarında yerel ürünlerimizi sergileyebileceğimiz satış noktaları açacağız. Efeler’i markalaştıracağız. Çiftçimizi esnafımızı zenginleştireceğiz.” CHP'li Atay'a ziyaret esnasında CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, CHP Kadın Kolları Başkanı Özlem Ekiz, İyi Parti'li yöneticiler ve Meclis Üyesi Adayları eşlik etti.
Millet ittifakı Efeler Belediye Başkan Adayı CHP’li Mehmet Fatih Atay, Girne Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Girne Mahallesi’nde vatandaşlar CHP’li Atayı alkışlarla karşıladı.

AYDIN- Millet ittifakı Efeler Belediye Başkan Adayı CHP’li Mehmet Fatih Atay, halka hitap ederken şunları söyledi:

“Değerli Arkadaşlar 31 Mart Yerel seçimlerine gidiyoruz ama ben biraz genel politikalardan bahsetmek istiyorum. Ülkemiz iflasın eşiğinde ve üretim yapılmıyor. Sürekli borçlanarak dışarıdan ithal ediyoruz. İktidar partisi 17 yıldır yabancı kaynaklardan borç alarak, yap işlet devret modeli ile köprüler, yollar ve havalimanları yaptılar.

Şimdi bu borçları ödeme zamanı geldi. Para yok. Artık kimse bize para vermiyor. İngiltere’ye gitti Erdoğan’ın damadı. İngiliz yöneticiler konuşmaya bile tenezzül etmediler. Sizde adalet yok, insan hakları yok, demokrasi yok, hukuk yok bizim size verilecek paramız yok dedi. Tüylerim diken diken oluyor. Tarım bakanı çıkıyor, üretmezse üretmesin çiftçi diyor. Biz dışarıdan ithal ederiz diyor.

Böyle bir tarım bakanı olur mu arkadaşlar. Girne Mahallesi’nde oturan vatandaşlarımız artık bu düzene dur dememiz gerekiyor.

Değerli arkadaşlar 31 Mart Yerel Seçimlerinde sizlerin desteği ile Belediye başkanı olduğumda yapacağım projelerden bahsetmek istiyorum. Efeler de yaşayan bir çok dezavantajlı engelli diyebileceğimiz çocuklarımız, vatandaşlarımız var. Bu vatandaşlarımız için de ‘Engelsiz Konuk Evi’ açacağız. Engelli vatandaşlarımızı güvenle teslim edebileceksiniz ve tamamen ücretsiz olacak. Ayrıca Örneğin, engelli vatandaşımızın notere gitmesi gerekiyor.

Biz vatandaşımızı ve yanında ki refakatçısı ile notere götüreceğiz ve sonra tekrardan evine teslim edeceğiz. Yaşlı Vatandaşlarımız için de ‘Yaşlı Konuk Evi’ açacağız. Konuk evimizde deneyimli ve güler yüzlü personellerimiz olacak. Yaşlı vatandaşlarımızın huzur bulabileceği ve kendi evindeki samimiyeti aramayacağı ferah bir ortam sağlayacağız.

Değerli arkadaşlar, Türkiye de ‘Kestane’ deyince aklınıza hangi şehir geliyor?“ diye bir anket yapılıyor ve sonucu yüzde 92 Bursa çıkıyor. Bursa’ya kestane Aydın’dan gidiyor. Biz Efeler Belediyesi olarak yerel ürünlerimize kestanemize, incirimize ve zeytinimize sahip çıkarak Efeler İlçemizi tüm Türkiye’ye duyuracağız. İlçemizin giriş çıkışlarında ve belli başlı noktalarında yerel ürünlerimizi sergileyebileceğimiz satış noktaları açacağız. Efeler’i markalaştıracağız. Çiftçimizi esnafımızı zenginleştireceğiz.”

CHP'li Atay'a ziyaret esnasında CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, CHP Kadın Kolları Başkanı Özlem Ekiz, İyi Parti'li yöneticiler ve Meclis Üyesi Adayları eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.