Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

CHP’li Atay, Doğanköy ve Yılmazköy’deydi

SİYASET 30.01.2019 - 12:30, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4068+ kez okundu.
 

CHP’li Atay, Doğanköy ve Yılmazköy’deydi

Cumhuriyet Halk Partisi Efeler Belediye Başkan Adayı Av. M. Fatih Atay’ın, Doğanköy ve Yılmazköy'de vatandaşlarla buluştuğu bulduruldu.

AYDIN- Atay’a, CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin ve CHP Efeler Kadın Kolları Başkanı Özlem Ekiz eşlik ettiği belirtildi. Yapılan açıklamaya göre, Efeler Belediye Başkan Adayı Atay, Yılmazköy Mahallesi'nde vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinleyerek, yapacağı bazı projelerden bahsetti. Efeler İlçesi’nin tarih bakımından zengin olduğunu ifade eden Atay, tarihi değerleri ön plana çıkararak, Efeler'i marka şehir haline getireceğini söyledi. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile uyumlu çalışacağını vurgulayan Atay, mahalledeki sorunların en kısa zamanda birlikte çalışarak, çözüleceğinin vurgusunu yaptı. 31 Mart yerel seçimlerinde vatandaşlardan destek isteyen Atay, seçildiği takdirde Yılmazköylü gençlerin isteği üzerine 30 Mayıs'a kadar çocukların, gençlerin ve ailelerinin rahatça vakit geçirebileceği Yılmazköy Spor Kompleksi’nin temelini vatandaşlarla birlikte atacağının sözünü verdi. Ayrıca CHP Efeler Belediye Başkan Adayı M. Fatih Atay, seçildiği takdirde "Engelli Dostu" bir belediye başkanı olacağını, Efeler'de yaşayan engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için üzerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduğunu ve engelli bireylere uygun olmayan binalara oturma ruhsatı vermeyeceğini söyledi.
Cumhuriyet Halk Partisi Efeler Belediye Başkan Adayı Av. M. Fatih Atay’ın, Doğanköy ve Yılmazköy'de vatandaşlarla buluştuğu bulduruldu.

AYDIN- Atay’a, CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin ve CHP Efeler Kadın Kolları Başkanı Özlem Ekiz eşlik ettiği belirtildi.

Yapılan açıklamaya göre, Efeler Belediye Başkan Adayı Atay, Yılmazköy Mahallesi'nde vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinleyerek, yapacağı bazı projelerden bahsetti. Efeler İlçesi’nin tarih bakımından zengin olduğunu ifade eden Atay, tarihi değerleri ön plana çıkararak, Efeler'i marka şehir haline getireceğini söyledi. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile uyumlu çalışacağını vurgulayan Atay, mahalledeki sorunların en kısa zamanda birlikte çalışarak, çözüleceğinin vurgusunu yaptı.

31 Mart yerel seçimlerinde vatandaşlardan destek isteyen Atay, seçildiği takdirde Yılmazköylü gençlerin isteği üzerine 30 Mayıs'a kadar çocukların, gençlerin ve ailelerinin rahatça vakit geçirebileceği Yılmazköy Spor Kompleksi’nin temelini vatandaşlarla birlikte atacağının sözünü verdi.

Ayrıca CHP Efeler Belediye Başkan Adayı M. Fatih Atay, seçildiği takdirde "Engelli Dostu" bir belediye başkanı olacağını, Efeler'de yaşayan engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için üzerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduğunu ve engelli bireylere uygun olmayan binalara oturma ruhsatı vermeyeceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.