Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

CHP’li Atay, Baltaköylülerle buluştu

SİYASET 10.03.2019 - 14:18, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3181+ kez okundu.
 

CHP’li Atay, Baltaköylülerle buluştu

Millet İttifakı Efeler Belediye Başkan Adayı Avukat Mehmet Fatih Atay’ın, Baltaköy’de vatandaşlarla bir araya geldiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Baltaköy Muhtarı Durmuş Çoban, Baltaköy Mahallesi’nin isteklerini ve şikayetlerini dile getirdi. Muhtar Çoban, CHP’li Atay’a, “Sayın Başkanım şimdiden Efeler Belediye Başkanlığınız Hayırlı olsun” dedi.  “Sayın Muhtarım ve değerli Baltaköylüler çok teşekkür ederim. Siyasi hayatım boyunca bizi hiç yalnız bırakmadınız ve 31 Mart Yerel Seçimleri’nde bizi destekleyeceğinizden şüphemiz yok, bilmenizi isterim, tekrardan teşekkür ederim” diyen Efeler Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Fatih Atay, konuşmasını şöyle sürdürdü: “ Önümüzde 31 Mart Yerel Seçimleri var. Ama ben biraz genel politikalara değinmek istiyorum. Yollar yapıldı, Köprüler yapıldı, gökdelenler yapıldı. Cepte para kalmadı artık yabancı kaynaklar bize borç para vermiyor. Bunları neden anlatıyorsunuz diye soruyorsanız, iktidar partisi, Türkiye Cumhuriyeti’ni sürekli borçlanarak devam edecek hale getirdi. Artık ülkemizde üretim yapılmıyor, okuyan gençlerimiz iş bulamıyor, yurt dışına kaçıyor. Artık Baltaköy Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlarımızın iktidar partisini uyarması gerekiyor, bir tepki göstermesi gerekiyor.31 Mart’ta Türkiye Cumhuriyeti’ni yönetemeyen, halkı sefalete sürükleyen, çiftçilerimize kafa tutup yurt dışından tarım ürünü ithal eden iktidar partisine, bir sarı kart göstermeniz gerekiyor.31 Mart Yerel Seçimleri’nden sonra yeni bir sayfa açılıyor. Türkiye’de Aydın’da ve de Efeler’de yeni bir sayfa açılıyor. Sizlerin desteği ile inşallah 31 Mart’ta Belediye Başkanı olacağım ve Efeler’de yaşayan vatandaşlarımızı ‘Derman Belediyecilik’ anlayışı ile tanıştıracağız. Maalesef ki, üzülerek söylüyorum, Efeler’de yaşayan birçok dezavantajlı engelli diyebileceğimiz çocuklarımız, vatandaşlarımız var. Bu vatandaşlarımız için de ‘Engelsiz Konuk Evi’ açacağız. Engelli vatandaşlarımızı güvenle teslim edebileceksiniz ve tamamen ücretsiz olacak. Değerli arkadaşlar çalışan kadınlarımız, çocuklarına bakmakta güçlük çekiyor. Kayınvalidem mi bakacak yoksa annem mi bakacak diye düşünüyorlar. Biz 7’den 70’e Efeler de yaşayan tüm vatandaşlarımızın doğumundan ölümüne kadar yanında olacağız. Güvenle çocuklarınızı emanet edebileceğiniz Çağdaş Atatürkçü öğretmenlerin olduğu kreşler açacağız ve sizlerden bir ücret talep etmeyeceğiz. Devletin yapması gerektiğini biz yapacağız değerli Baltaköylüler. Sevgili gençler en temel sorunumuz işsizlik. Aileleriniz sizleri okutmak için çok emek harcadı ama maalesef birçoğunuz işsiz kaldınız. Aileleriniz üzüldü. Ben size söz veriyorum 31 Mart Yerel Seçimlerini sizlerin desteği ile Efeler Belediye Başkanlığını Kazandığımız zaman sizleri üzmeyeceğim. Gençlerimize ve kadınlarımıza istihdam sağlayacağız. Efeler de bulunan atıl haldeki tarım arazilerini değerlendireceğiz, ıslah yöntemi ile kazanacağız ve gençlerimizi, kadınlarımızı sigortalı şekilde Efeler Belediyesi bünyesinde çalıştıracağız."
Millet İttifakı Efeler Belediye Başkan Adayı Avukat Mehmet Fatih Atay’ın, Baltaköy’de vatandaşlarla bir araya geldiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Baltaköy Muhtarı Durmuş Çoban, Baltaköy Mahallesi’nin isteklerini ve şikayetlerini dile getirdi. Muhtar Çoban, CHP’li Atay’a, “Sayın Başkanım şimdiden Efeler Belediye Başkanlığınız Hayırlı olsun” dedi.

 “Sayın Muhtarım ve değerli Baltaköylüler çok teşekkür ederim. Siyasi hayatım boyunca bizi hiç yalnız bırakmadınız ve 31 Mart Yerel Seçimleri’nde bizi destekleyeceğinizden şüphemiz yok, bilmenizi isterim, tekrardan teşekkür ederim” diyen Efeler Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Fatih Atay, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“ Önümüzde 31 Mart Yerel Seçimleri var. Ama ben biraz genel politikalara değinmek istiyorum. Yollar yapıldı, Köprüler yapıldı, gökdelenler yapıldı. Cepte para kalmadı artık yabancı kaynaklar bize borç para vermiyor. Bunları neden anlatıyorsunuz diye soruyorsanız, iktidar partisi, Türkiye Cumhuriyeti’ni sürekli borçlanarak devam edecek hale getirdi.

Artık ülkemizde üretim yapılmıyor, okuyan gençlerimiz iş bulamıyor, yurt dışına kaçıyor. Artık Baltaköy Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlarımızın iktidar partisini uyarması gerekiyor, bir tepki göstermesi gerekiyor.31 Mart’ta Türkiye Cumhuriyeti’ni yönetemeyen, halkı sefalete sürükleyen, çiftçilerimize kafa tutup yurt dışından tarım ürünü ithal eden iktidar partisine, bir sarı kart göstermeniz gerekiyor.31 Mart Yerel Seçimleri’nden sonra yeni bir sayfa açılıyor.

Türkiye’de Aydın’da ve de Efeler’de yeni bir sayfa açılıyor. Sizlerin desteği ile inşallah 31 Mart’ta Belediye Başkanı olacağım ve Efeler’de yaşayan vatandaşlarımızı ‘Derman Belediyecilik’ anlayışı ile tanıştıracağız. Maalesef ki, üzülerek söylüyorum, Efeler’de yaşayan birçok dezavantajlı engelli diyebileceğimiz çocuklarımız, vatandaşlarımız var.

Bu vatandaşlarımız için de ‘Engelsiz Konuk Evi’ açacağız. Engelli vatandaşlarımızı güvenle teslim edebileceksiniz ve tamamen ücretsiz olacak. Değerli arkadaşlar çalışan kadınlarımız, çocuklarına bakmakta güçlük çekiyor. Kayınvalidem mi bakacak yoksa annem mi bakacak diye düşünüyorlar. Biz 7’den 70’e Efeler de yaşayan tüm vatandaşlarımızın doğumundan ölümüne kadar yanında olacağız. Güvenle çocuklarınızı emanet edebileceğiniz Çağdaş Atatürkçü öğretmenlerin olduğu kreşler açacağız ve sizlerden bir ücret talep etmeyeceğiz.

Devletin yapması gerektiğini biz yapacağız değerli Baltaköylüler.

Sevgili gençler en temel sorunumuz işsizlik. Aileleriniz sizleri okutmak için çok emek harcadı ama maalesef birçoğunuz işsiz kaldınız. Aileleriniz üzüldü. Ben size söz veriyorum 31 Mart Yerel Seçimlerini sizlerin desteği ile Efeler Belediye Başkanlığını Kazandığımız zaman sizleri üzmeyeceğim. Gençlerimize ve kadınlarımıza istihdam sağlayacağız. Efeler de bulunan atıl haldeki tarım arazilerini değerlendireceğiz, ıslah yöntemi ile kazanacağız ve gençlerimizi, kadınlarımızı sigortalı şekilde Efeler Belediyesi bünyesinde çalıştıracağız."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.