Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

CHP’li Atay, alkışlarla karşılandı

SİYASET 22.02.2019 - 18:47, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2838+ kez okundu.
 

CHP’li Atay, alkışlarla karşılandı

Millet İttifakı Efeler Belediye Başkan Adayı CHP'li Mehmet Fatih Atay’ın, Merkez Yeniköy Mahallesi'nde alkışlarla karşılandığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, CHP'li Av. Mehmet Fatih Atay, burada yaptığı konuşmasında şunları söyledi: "Değerli arkadaşlar, inanın 7 gün 24 saat çalışıyoruz ve yoruluyoruz. Sizin bu sıcak karşılamalarınız, ilginiz bütün yorgunluğumuzu alıyor; bizlere doping oluyor. Bu desteğinizi karşılıksız bırakmayacağız. Sizlere söz veriyorum Efeler ilçesinin kaybettiği 5 yılı geri kazanacağız. 31 Mart Yerel Seçimler sizlere kendinizi yönetecek olan yerel yöneticileri seçme hakkı tanıyor. Yerel yönetimlerin asıl görevi, 7'den 70'e bütün vatandaşların doğumundan ölümüne kadar yanında olmaktır. Sizlerin desteği ile 31 Mart Yerel Seçimlerinde Efeler Belediyesi'ni kazandığımız takdirde, güvenle çocuklarınızı emanet edebileceğiniz, Çağdaş Atatürkçü öğretmenlerin olduğu kreşler açacağız. Maalesef ki, üzülerek söylüyorum Efeler'de yaşayan birçok dezavantajlı engelli diyebileceğimiz çocuklarımız, vatandaşlarımız var. Bu vatandaşlarımız için de 'Engelsiz Konuk Evi' açacağız. Engelli ve yaşlı vatandaşlarımızı güvenle teslim edebileceksiniz ve tamamen ücretsiz olacak. Ayrıca, ihtiyaç sahibi vatandaşların haysiyet ve vakarını göz ardı etmeyerek, gizlilik ilkesi doğrultusunda ve belediyenin imkanları dahilinde; barınma, beslenme, giyinme gibi temel ihtiyaçlarını karşılanması amacı ile 'Sosyal Yardım Kartı' uygulaması başlatarak Efeler'de yaşayan ihtiyaç sahibi dostlarımızın bir nebze yüzlerini güldüreceğiz." CHP'li Atay'a CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, CHP Kadın Kolları Başkanı Özlem Ekiz, İyi Partili yöneticiler ve Meclis Üyesi Adayları eşlik etti.
Millet İttifakı Efeler Belediye Başkan Adayı CHP'li Mehmet Fatih Atay’ın, Merkez Yeniköy Mahallesi'nde alkışlarla karşılandığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, CHP'li Av. Mehmet Fatih Atay, burada yaptığı konuşmasında şunları söyledi:

"Değerli arkadaşlar, inanın 7 gün 24 saat çalışıyoruz ve yoruluyoruz. Sizin bu sıcak karşılamalarınız, ilginiz bütün yorgunluğumuzu alıyor; bizlere doping oluyor. Bu desteğinizi karşılıksız bırakmayacağız. Sizlere söz veriyorum Efeler ilçesinin kaybettiği 5 yılı geri kazanacağız.

31 Mart Yerel Seçimler sizlere kendinizi yönetecek olan yerel yöneticileri seçme hakkı tanıyor. Yerel yönetimlerin asıl görevi, 7'den 70'e bütün vatandaşların doğumundan ölümüne kadar yanında olmaktır. Sizlerin desteği ile 31 Mart Yerel Seçimlerinde Efeler Belediyesi'ni kazandığımız takdirde, güvenle çocuklarınızı emanet edebileceğiniz, Çağdaş Atatürkçü öğretmenlerin olduğu kreşler açacağız.

Maalesef ki, üzülerek söylüyorum Efeler'de yaşayan birçok dezavantajlı engelli diyebileceğimiz çocuklarımız, vatandaşlarımız var. Bu vatandaşlarımız için de 'Engelsiz Konuk Evi' açacağız. Engelli ve yaşlı vatandaşlarımızı güvenle teslim edebileceksiniz ve tamamen ücretsiz olacak.

Ayrıca, ihtiyaç sahibi vatandaşların haysiyet ve vakarını göz ardı etmeyerek, gizlilik ilkesi doğrultusunda ve belediyenin imkanları dahilinde; barınma, beslenme, giyinme gibi temel ihtiyaçlarını karşılanması amacı ile 'Sosyal Yardım Kartı' uygulaması başlatarak Efeler'de yaşayan ihtiyaç sahibi dostlarımızın bir nebze yüzlerini güldüreceğiz."

CHP'li Atay'a CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, CHP Kadın Kolları Başkanı Özlem Ekiz, İyi Partili yöneticiler ve Meclis Üyesi Adayları eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.