Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

CHP’li Alçiçek’ten Çerçioğlu’na ziyaret

SİYASET 08.11.2017 - 16:11, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2636+ kez okundu.
 

CHP’li Alçiçek’ten Çerçioğlu’na ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Nilüfer İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülnur Alçiçek ve yönetim kurulu üyeleri Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti.

AYDIN- Ziyarette CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir ve kadın kolları üyeleri de hazır bulundu. “ÇERÇİOĞLU İLE TÜM TÜRKİYE GURUR DUYUYOR” Nilüfer ilçesinden, örnek aldıkları Topuklu Efe Özlem Çerçioğlu ile tanışmak için geldiklerini belirten Alçiçek, “Özlem Çerçioğlu başkanımızı görmek ve tanışmaktan dolayı çok mutlu ve gururluyuz. Sayın Çerçioğlu başarılı çalışmaları ile kendini kanıtlamıştır. Bir bayan olarak kendisini örnek alıyoruz. Aydın’a kadın elinin değdiğini kente girer girmez anladık. Aydın adı gibi Aydın bir kent olmuş. Başkan Çerçioğlu ile gurur duyuyoruz, bizim gurur kaynağımızdır” şeklinde konuştu. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, nazik ziyaretleri nedeniyle CHP Nilüfer İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülnur Alçiçek ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Nilüfer İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülnur Alçiçek ve yönetim kurulu üyeleri Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti.

AYDIN- Ziyarette CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir ve kadın kolları üyeleri de hazır bulundu.

“ÇERÇİOĞLU İLE TÜM TÜRKİYE GURUR DUYUYOR”

Nilüfer ilçesinden, örnek aldıkları Topuklu Efe Özlem Çerçioğlu ile tanışmak için geldiklerini belirten Alçiçek, “Özlem Çerçioğlu başkanımızı görmek ve tanışmaktan dolayı çok mutlu ve gururluyuz. Sayın Çerçioğlu başarılı çalışmaları ile kendini kanıtlamıştır. Bir bayan olarak kendisini örnek alıyoruz. Aydın’a kadın elinin değdiğini kente girer girmez anladık. Aydın adı gibi Aydın bir kent olmuş. Başkan Çerçioğlu ile gurur duyuyoruz, bizim gurur kaynağımızdır” şeklinde konuştu.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, nazik ziyaretleri nedeniyle CHP Nilüfer İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülnur Alçiçek ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.