Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

CHP’den Vatan Partisi’ne tepki

SİYASET 05.09.2018 - 19:30, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3839+ kez okundu.
 

CHP’den Vatan Partisi’ne tepki

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Gençlik Kolları Yönetimi adına Başkan Yardımcısı Deniz Coşkun, Vatan Partisi İl Başkanı Emre Albayrak’ın açıklamasına sert tepki gösterdi.

AYDIN- Albayrak’ın Solo Türk için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu “Yunan işgalinde olan adalarımıza sahip çıkamamaktadır” diye suçladığını anımsatan CHP’li Deniz Coşkun, şunları söyledi: “Aydın Büyükşehir Belediyesi kendine ait arazilerde bile halk oylaması kararıyla hizmet verirken iktidarın halka sormadan fabrikaları, limanları, dereleri, akarsuları satmasına neden sessiz kalmıştır? Menfaati nedir? İktidar partisine en küçük bir eleştiri yapamayan ve iktidar partisine destek veren bir şahsın, Sayın Özlem Çerçioğlu’na Yunan işgalinde olan adalar için bir şey yapılmıyor diyerek eleştiride bulunması eli yeni kalem tutan bir insanın bile yapmayacağı türden zavallı ve yersiz bir eleştiridir. Solo Türk gösterisi Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin daveti ile organize edilmiştir. Eğer basın açıklaması yapacaksa öncelikle konu hakkında araştırma yapmasını öneririm. Partisi ve Emre Albayrak adına çok üzgünüm. Adalardaki Yunan işgali hangi parti iktidarında gerçekleşti ve halen devam ediyor? Öğrenip hem kendini aydınlatmasını hem de bize cevap vermesini istiyorum.”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Gençlik Kolları Yönetimi adına Başkan Yardımcısı Deniz Coşkun, Vatan Partisi İl Başkanı Emre Albayrak’ın açıklamasına sert tepki gösterdi.

AYDIN- Albayrak’ın Solo Türk için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu “Yunan işgalinde olan adalarımıza sahip çıkamamaktadır” diye suçladığını anımsatan CHP’li Deniz Coşkun, şunları söyledi:

“Aydın Büyükşehir Belediyesi kendine ait arazilerde bile halk oylaması kararıyla hizmet verirken iktidarın halka sormadan fabrikaları, limanları, dereleri, akarsuları satmasına neden sessiz kalmıştır? Menfaati nedir? İktidar partisine en küçük bir eleştiri yapamayan ve iktidar partisine destek veren bir şahsın, Sayın Özlem Çerçioğlu’na Yunan işgalinde olan adalar için bir şey yapılmıyor diyerek eleştiride bulunması eli yeni kalem tutan bir insanın bile yapmayacağı türden zavallı ve yersiz bir eleştiridir.

Solo Türk gösterisi Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin daveti ile organize edilmiştir. Eğer basın açıklaması yapacaksa öncelikle konu hakkında araştırma yapmasını öneririm.

Partisi ve Emre Albayrak adına çok üzgünüm. Adalardaki Yunan işgali hangi parti iktidarında gerçekleşti ve halen devam ediyor? Öğrenip hem kendini aydınlatmasını hem de bize cevap vermesini istiyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.