Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

CHP’den ‘Hodri Meydan!’

SİYASET 18.04.2018 - 20:33, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3226+ kez okundu.
 

CHP’den ‘Hodri Meydan!’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Başkanı Ali Çankır, erken seçim kararını değerlendirdiği yazılı açıklamasında, “Hodri meydan!” dedi.

AYDIN- Bugün yapılan açıklamayla erken seçim tarihi 24 Haziran 2018 olarak belirlendiğini ifade eden CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Başkanlığı’nın, tüm üyeleriyle, örgütleriyle ve kadrolarıyla seçime hazır olduğunu söyledi. HODRİ MEYDAN! Başkan Çankır, yazılı açıklamasında, “OHAL şartları altında olsa da, baskın bir tarih belirlense de seçmenimizin ekonominin gidişatını ve adaletin terazisini çok yakından takip ettiğini bilmekteyiz. O nedenle millet, 16 Nisan 2017'de yarım kalan ve sabote edilen referandumun cevabını 24 Haziran Seçimleri'nde sandıkta verecektir. Siyasette baston görevi görenler de, tek adam rejimi kuranlar da 24 Haziran'da sandığa gömüleceklerdir” ifadelerine yer verirken, sözlerini şöyle tamamladı: “Nisan Ayı içerisinde verdiğimiz yerel seçim startı ve planlamasını yarın itibari ile ‘Genel Seçim’ çalışmasına adapte edeceğiz. Önümüzdeki 66 günde dün olduğu gibi yine, yeniden çizmeleri giyiyoruz. 24 Haziran Başkanlık ve Milletvekili Seçimleri vatanımıza, milletimize hayırlı, uğurlu olsun.”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Başkanı Ali Çankır, erken seçim kararını değerlendirdiği yazılı açıklamasında, “Hodri meydan!” dedi.

AYDIN- Bugün yapılan açıklamayla erken seçim tarihi 24 Haziran 2018 olarak belirlendiğini ifade eden CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Başkanlığı’nın, tüm üyeleriyle, örgütleriyle ve kadrolarıyla seçime hazır olduğunu söyledi.

HODRİ MEYDAN!

Başkan Çankır, yazılı açıklamasında, “OHAL şartları altında olsa da, baskın bir tarih belirlense de seçmenimizin ekonominin gidişatını ve adaletin terazisini çok yakından takip ettiğini bilmekteyiz. O nedenle millet, 16 Nisan 2017'de yarım kalan ve sabote edilen referandumun cevabını 24 Haziran Seçimleri'nde sandıkta verecektir. Siyasette baston görevi görenler de, tek adam rejimi kuranlar da 24 Haziran'da sandığa gömüleceklerdir” ifadelerine yer verirken, sözlerini şöyle tamamladı:

“Nisan Ayı içerisinde verdiğimiz yerel seçim startı ve planlamasını yarın itibari ile ‘Genel Seçim’ çalışmasına adapte edeceğiz. Önümüzdeki 66 günde dün olduğu gibi yine, yeniden çizmeleri giyiyoruz. 24 Haziran Başkanlık ve Milletvekili Seçimleri vatanımıza, milletimize hayırlı, uğurlu olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.