Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

CHP’den dayanışma kahvaltısı

SİYASET 03.03.2018 - 16:20, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3284+ kez okundu.
 

CHP’den dayanışma kahvaltısı

CHP Didim İlçe Örgütü tarafından dayanışma kahvaltısı düzenlendi

AYDIN - Bir restoranda gerçekleştirilen kahvaltıya CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak, CHP’li Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, CHP Aydın İl Başkan Yardımcıları Okan Kılıç ile Serkan Doğan, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Yılmaz ve Salih Bankoğlu, İlçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları başkan ve yöneticileri bazı belediye meclis üyeleri ile partililer katıldı. Kahvaltıda ilk konuşan CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak, dayanışma ve kaynaşma kahvaltısına katılım sağlayan herkese teşekkür ederken, süreç içerisinde bu tür etkinliklerle partideki birlik ve beraberliği arttıracakları mesajını verdi. Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ise, “Gerçekten ülke olarak birlik ve beraberliğe çok ihtiyaç duyduğumuz günlerden geçiyoruz. Zira sınırlarımızın dışında pek de ne olduğunu kestiremediğimiz bir takım operasyonların içerisinde Mehmetçiklerimiz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Birlik ve beraberliğimizi hep sürdürüp 2019’da inşallah iktidar olacağız. Ülkemizi aydınlık günlere götüreceğimizden eminim. Birlik ve beraberlik kahvaltısı düzenleyen ilçe teşkilatımıza teşekkür ederim" dedi.
CHP Didim İlçe Örgütü tarafından dayanışma kahvaltısı düzenlendi

AYDIN - Bir restoranda gerçekleştirilen kahvaltıya CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak, CHP’li Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, CHP Aydın İl Başkan Yardımcıları Okan Kılıç ile Serkan Doğan, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Yılmaz ve Salih Bankoğlu, İlçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları başkan ve yöneticileri bazı belediye meclis üyeleri ile partililer katıldı.

Kahvaltıda ilk konuşan CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak, dayanışma ve kaynaşma kahvaltısına katılım sağlayan herkese teşekkür ederken, süreç içerisinde bu tür etkinliklerle partideki birlik ve beraberliği arttıracakları mesajını verdi.

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ise, “Gerçekten ülke olarak birlik ve beraberliğe çok ihtiyaç duyduğumuz günlerden geçiyoruz. Zira sınırlarımızın dışında pek de ne olduğunu kestiremediğimiz bir takım operasyonların içerisinde Mehmetçiklerimiz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Birlik ve beraberliğimizi hep sürdürüp 2019’da inşallah iktidar olacağız. Ülkemizi aydınlık günlere götüreceğimizden eminim. Birlik ve beraberlik kahvaltısı düzenleyen ilçe teşkilatımıza teşekkür ederim" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.