Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

CHP’den Çerçioğlu’na teşekkür ziyareti

SİYASET 09.05.2017 - 15:30, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3839+ kez okundu.
 

CHP’den Çerçioğlu’na teşekkür ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Başkanı Bayram İnci ve yönetim kurulu üyeleri, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu makamında ziyaret etti.

AYDIN- Başkan Çerçioğlu'nu ziyaret etmekten dolayı çok mutlu olduklarını belirten CHP Aydın İl Başkanı Bayram İnci, Türkiye’nin gururu olan Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na hayata geçirdiği projeler nedeniyle Aydın halkı adına teşekkür ederek başarılarının devamını diledi. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP İl Yönetimi’nin yapmış olduğu nazik ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Biz Büyükşehir Belediyesi olarak halkımız için çalışmaya, yeni hizmet ve projeler üretmeye devam edeceğiz. Destekleriniz ve nazik ziyaretiniz için çok teşekkür ediyorum” dedi. CHP İl Başkanı Bayram İnci, Başkan Çerçioğlu’na ziyaret anısına desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Başkanı Bayram İnci ve yönetim kurulu üyeleri, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu makamında ziyaret etti.

AYDIN- Başkan Çerçioğlu'nu ziyaret etmekten dolayı çok mutlu olduklarını belirten CHP Aydın İl Başkanı Bayram İnci, Türkiye’nin gururu olan Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na hayata geçirdiği projeler nedeniyle Aydın halkı adına teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP İl Yönetimi’nin yapmış olduğu nazik ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Biz Büyükşehir Belediyesi olarak halkımız için çalışmaya, yeni hizmet ve projeler üretmeye devam edeceğiz. Destekleriniz ve nazik ziyaretiniz için çok teşekkür ediyorum” dedi.

CHP İl Başkanı Bayram İnci, Başkan Çerçioğlu’na ziyaret anısına desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.