Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

CHP’den bir proje: Şekerle gülen yüzler

SİYASET 21.10.2018 - 18:52, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2097+ kez okundu.
 

CHP’den bir proje: Şekerle gülen yüzler

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Okulu üyelerinin, Aydın’ın kırsal kesimlerinde “Şekerle Gülen Yüzler” Projesi kapsamında çalışma gerçekleştirdikleri bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, CHP Parti Okulu üyeleri “Şekerle Gülen Yüzler” projesi kapsamında kırsal bölgede bulunan çocukları ziyaret ederek, bugüne kadar hiç görmedikleri pamuk şeker ile onları tanıştırdı. Üyelerden bir kısmı da çocukların aileleri ile bir araya gelerek CHP’nin projelerini anlattı. CHP Parti Okulu Üyelerinin gerçekleştirdiği çalışmayla ilgili açıklamada şöyle denildi: “CHP Parti Okulu tarafından hazırlanan ‘Şekerle Gülen Yüzler’ Projesi, kırsal bölgedeki çocukların pamuk şekerle tanışmasını, ailelerine de CHP projelerini anlatmayı hedefliyor. Etkinliğe Danışman Eğitmen Tuba Özturlar, parti okulu üyeleri Aylin İşgören, Dursun Evren, Mehmet Sarı, Onur Kocabaş ve Belma Karıncalı da katıldı. Proje için Aydın’ın kırsal kesimine giden parti okulu eğitimine katılan partililer, makinede yaptıkları taze pamuk şekerleri çocuklara ikram ederken, eğitime katılanlardan biri de palyaço kılığına girerek çocukların yüzlerini boyadı. Oldukça neşeli bir ortamda geçen eğitim etkinliğinde çocuklara pamuk şeker ile birlikte balon da dağıtıldı. Proje katılımcıları kırsal kesimde yaşayan pamuk şekerle hiç tanışmamış çocuklara neşeli bir gün hazırlarken, eğitime katılan üyelerden bazıları da yaklaşan yerel seçimler öncesi CHP programlarını çocukların velilerine anlattı.”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Okulu üyelerinin, Aydın’ın kırsal kesimlerinde “Şekerle Gülen Yüzler” Projesi kapsamında çalışma gerçekleştirdikleri bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, CHP Parti Okulu üyeleri “Şekerle Gülen Yüzler” projesi kapsamında kırsal bölgede bulunan çocukları ziyaret ederek, bugüne kadar hiç görmedikleri pamuk şeker ile onları tanıştırdı. Üyelerden bir kısmı da çocukların aileleri ile bir araya gelerek CHP’nin projelerini anlattı.

CHP Parti Okulu Üyelerinin gerçekleştirdiği çalışmayla ilgili açıklamada şöyle denildi:

“CHP Parti Okulu tarafından hazırlanan ‘Şekerle Gülen Yüzler’ Projesi, kırsal bölgedeki çocukların pamuk şekerle tanışmasını, ailelerine de CHP projelerini anlatmayı hedefliyor. Etkinliğe Danışman Eğitmen Tuba Özturlar, parti okulu üyeleri Aylin İşgören, Dursun Evren, Mehmet Sarı, Onur Kocabaş ve Belma Karıncalı da katıldı.

Proje için Aydın’ın kırsal kesimine giden parti okulu eğitimine katılan partililer, makinede yaptıkları taze pamuk şekerleri çocuklara ikram ederken, eğitime katılanlardan biri de palyaço kılığına girerek çocukların yüzlerini boyadı. Oldukça neşeli bir ortamda geçen eğitim etkinliğinde çocuklara pamuk şeker ile birlikte balon da dağıtıldı.

Proje katılımcıları kırsal kesimde yaşayan pamuk şekerle hiç tanışmamış çocuklara neşeli bir gün hazırlarken, eğitime katılan üyelerden bazıları da yaklaşan yerel seçimler öncesi CHP programlarını çocukların velilerine anlattı.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.