Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

CHP’de istifa

SİYASET 10.08.2017 - 19:46, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3694+ kez okundu.
 

CHP’de istifa

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultanhisar İlçe Başkanı Eyüp Yetiştirici, istifa ettiğini açıkladı.

AYDIN- Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “10.08.2017 Tarihi itibariyle CHP Sultanhisar İlçe Başkanlığı ve Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa ettim” diyen Eyüp Yetiştirici, istifa nedeniyle ilgili açıklama yapmazken, “Dava arkadaşlarıma özel ve siyasi yaşamlarında başarılar dilerim. Ayrıca Başkanlığım sırasında bana yardımcı olan tüm partililerime de ayrıca şükranlarımı sunarım” dedi. CHP Kuşadası İlçe Başkanı Nail Özazman’ın tekrar aday olmayacağı açıklaması sonrası gelen bu istifa, “CHP’de neler oluyor?” sorusunu gündeme getirdi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultanhisar İlçe Başkanı Eyüp Yetiştirici, istifa ettiğini açıkladı.

AYDIN- Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “10.08.2017 Tarihi itibariyle CHP Sultanhisar İlçe Başkanlığı ve Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa ettim” diyen Eyüp Yetiştirici, istifa nedeniyle ilgili açıklama yapmazken, “Dava arkadaşlarıma özel ve siyasi yaşamlarında başarılar dilerim. Ayrıca Başkanlığım sırasında bana yardımcı olan tüm partililerime de ayrıca şükranlarımı sunarım” dedi.

CHP Kuşadası İlçe Başkanı Nail Özazman’ın tekrar aday olmayacağı açıklaması sonrası gelen bu istifa, “CHP’de neler oluyor?” sorusunu gündeme getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.