Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

CHP’de gözler Muharrem İnce’de

SİYASET 03.05.2018 - 19:26, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3850+ kez okundu.
 

CHP’de gözler Muharrem İnce’de

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'nin Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı konusu merak edilirken, yarınki açıklama beklenmeden kulisler hareketlendi.

AYDIN- Bir Tv kanalına konuşan İlhan Kesici’nin, "Dün akşam itibariyle Muharrem İnce adı öne çıktı. Yetkili arkadaşlarımızla konuşmuşlar. Bu sabah bu münasebetle kendisini tebrik ettim" demesi üzerine tüm gözler Muharrem İnce’ye çevrildi. Bu sözlerin hatırlatıldığı Muharrem İnce, adaylığı konusunda net bir açıklama yapmazken, "Yarın saat 10.00'da genel başkanımız açıklama yapacak, bekleyin, acele etmeyin. Her şey çok güzel olacak" demekle yetindiği öğrenildi. CHP'de cumhurbaşkanı adayı konusunda adı ön plana çıkan Muharrem İnce’nin, partisinin grup toplantısı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladığı belirtildi. Edinilen bilgiye göre, CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici'nin, CHP'nin cumhurbaşkanı adayının Muharrem İnce olacağına ilişkin sözlerinin hatırlatılması üzerine İnce, "Yarın saat 10.00'da genel başkanımız açıklama yapacak, bekleyin, acele etmeyin. Benden bir şey beklemeyin. Sloganımız şu; zamanı gelince her şey güzel olacak" açıklamasını yaptı. Yüz bin imza ile cumhurbaşkanı adayı olacaklara CHP'lilerin yardımcı olmasını da isteyen İnce, "Yardımcı olsunlar ki bu diktatöre göstersinler. İmza konusunda arkadaşlarımıza örgütümüzün yardımcı olacağına inanıyorum. CHP'lilerin ittifak içerisinde aday olmak isteyen cumhurbaşkanı adaylarına imza vererek yardımcı olmasını istiyorum" diye konuştu.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'nin Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı konusu merak edilirken, yarınki açıklama beklenmeden kulisler hareketlendi.

AYDIN- Bir Tv kanalına konuşan İlhan Kesici’nin, "Dün akşam itibariyle Muharrem İnce adı öne çıktı. Yetkili arkadaşlarımızla konuşmuşlar. Bu sabah bu münasebetle kendisini tebrik ettim" demesi üzerine tüm gözler Muharrem İnce’ye çevrildi. Bu sözlerin hatırlatıldığı Muharrem İnce, adaylığı konusunda net bir açıklama yapmazken, "Yarın saat 10.00'da genel başkanımız açıklama yapacak, bekleyin, acele etmeyin. Her şey çok güzel olacak" demekle yetindiği öğrenildi. CHP'de cumhurbaşkanı adayı konusunda adı ön plana çıkan Muharrem İnce’nin, partisinin grup toplantısı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladığı belirtildi.

Edinilen bilgiye göre, CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici'nin, CHP'nin cumhurbaşkanı adayının Muharrem İnce olacağına ilişkin sözlerinin hatırlatılması üzerine İnce, "Yarın saat 10.00'da genel başkanımız açıklama yapacak, bekleyin, acele etmeyin. Benden bir şey beklemeyin. Sloganımız şu; zamanı gelince her şey güzel olacak" açıklamasını yaptı.

Yüz bin imza ile cumhurbaşkanı adayı olacaklara CHP'lilerin yardımcı olmasını da isteyen İnce, "Yardımcı olsunlar ki bu diktatöre göstersinler. İmza konusunda arkadaşlarımıza örgütümüzün yardımcı olacağına inanıyorum. CHP'lilerin ittifak içerisinde aday olmak isteyen cumhurbaşkanı adaylarına imza vererek yardımcı olmasını istiyorum" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.