Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

CHP'de Altıntaş adaylığını açıkladı

SİYASET 27.11.2017 - 18:49, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2037+ kez okundu.
 

CHP'de Altıntaş adaylığını açıkladı

Aydın Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Barış Altıntaş, CHP Efeler İlçe Başkan Adaylığını açıkladı.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Barış Altıntaş, Cumhuriyet Halk Partisi Efeler İlçe Başkan Adayı olduğunu açıkladı. CHP Efeler İlçe Binası’nda CHP Aydın Milletvekilleri M. Lütfi Baydar, Hüseyin Yıldız, İl Eski Başkanı Barkan Kalınoğuz, çok sayıda ilçe başkanı ve partililer katıldı. Adaylığını açıklayan Altıntaş, Sıkıntılı delege seçimlerinden sonra bugünlere geldiklerini söyledi. Adaylığının ana fikrinin kaynaştırma ve bir olma olduğunu söyleyen Barış Altıntaş, 2019 yılında yapılacak yerel seçimlerde belediyelerle örgütü bir araya getirmeyi amaçladıklarını ifade etti. Yerel basında yer alan CHP hakkındaki olumsuz haberler hakkında konuşan Altıntaş, “Gençlik kollarını, kadın kollarını ve partiden elini ayağını çekmiş herkesi alanda görmek, sahada çalışıyor görmek istediğimiz için adaylığımızı koyuyoruz. Yerel basında parti hakkında, Büyükşehir Belediyesi hakkında yer alan olumsuz haberlerin de cevabını vereceğiz” dedi. “İLÇE BAŞKANLARI İLE ÇALIŞMALARIMIZI HIZLANDIRACAĞIZ” Barış Altıntaş, “İlçe başkanlarımızla sürekli irtibat halindeyiz oralardaki sorunları gidermek için her türlü çalışmaları yapıyoruz. Bu şekilde çalışa çalışa bütün örgütü, harekete geçireceğiz” dedi. CHP içerisinde kötü niyetli olan kişilerle aynı yolda yürüme niyetinde olmadığını söyleyen Barış Altıntaş, “iyi niyetliler alanda ve sahada çalışıyor yine öyle olmaya devam edecek” açıklamasını yaptı. Adaylığını açıklayan Barış Altıntaş, “Cumhuriyet Halk Partisi, bayrağını daha da yukarılara çıkartmak için hiçbir özveriden kaçınmayan gerektiğinde bu uğurda bedel ödeyen Mustafa Kemal Atatürk, ilkelerini kendisine rehber edinmiş Kuvayı Millîye ruhunu karakteri olarak benimseyen değerli dostlarım. Hepiniz teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Başkan adayı Altıntaş ayrıca, “Delege seçimlerinde yaşanan o olumsuzlukları yaratanlardan mutlaka hesabı sorulacak” diyerek sözlerine tamamladı.
Aydın Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Barış Altıntaş, CHP Efeler İlçe Başkan Adaylığını açıkladı.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Barış Altıntaş, Cumhuriyet Halk Partisi Efeler İlçe Başkan Adayı olduğunu açıkladı. CHP Efeler İlçe Binası’nda CHP Aydın Milletvekilleri M. Lütfi Baydar, Hüseyin Yıldız, İl Eski Başkanı Barkan Kalınoğuz, çok sayıda ilçe başkanı ve partililer katıldı.

Adaylığını açıklayan Altıntaş, Sıkıntılı delege seçimlerinden sonra bugünlere geldiklerini söyledi.

Adaylığının ana fikrinin kaynaştırma ve bir olma olduğunu söyleyen Barış Altıntaş, 2019 yılında yapılacak yerel seçimlerde belediyelerle örgütü bir araya getirmeyi amaçladıklarını ifade etti.

Yerel basında yer alan CHP hakkındaki olumsuz haberler hakkında konuşan Altıntaş, “Gençlik kollarını, kadın kollarını ve partiden elini ayağını çekmiş herkesi alanda görmek, sahada çalışıyor görmek istediğimiz için adaylığımızı koyuyoruz. Yerel basında parti hakkında, Büyükşehir Belediyesi hakkında yer alan olumsuz haberlerin de cevabını vereceğiz” dedi.

“İLÇE BAŞKANLARI İLE ÇALIŞMALARIMIZI HIZLANDIRACAĞIZ”

Barış Altıntaş, “İlçe başkanlarımızla sürekli irtibat halindeyiz oralardaki sorunları gidermek için her türlü çalışmaları yapıyoruz. Bu şekilde çalışa çalışa bütün örgütü, harekete geçireceğiz” dedi.

CHP içerisinde kötü niyetli olan kişilerle aynı yolda yürüme niyetinde olmadığını söyleyen Barış Altıntaş, “iyi niyetliler alanda ve sahada çalışıyor yine öyle olmaya devam edecek” açıklamasını yaptı.

Adaylığını açıklayan Barış Altıntaş, “Cumhuriyet Halk Partisi, bayrağını daha da yukarılara çıkartmak için hiçbir özveriden kaçınmayan gerektiğinde bu uğurda bedel ödeyen Mustafa Kemal Atatürk, ilkelerini kendisine rehber edinmiş Kuvayı Millîye ruhunu karakteri olarak benimseyen değerli dostlarım. Hepiniz teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan adayı Altıntaş ayrıca, “Delege seçimlerinde yaşanan o olumsuzlukları yaratanlardan mutlaka hesabı sorulacak” diyerek sözlerine tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.