Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

CHP Yönetimi DİGİAD’ın konuğu oldu

SİYASET 07.04.2018 - 18:09, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3588+ kez okundu.
 

CHP Yönetimi DİGİAD’ın konuğu oldu

CHP Didim İlçe Teşkilatı, Didim Genç İşadamları Derneği’nin düzenlediği kahvaltılı toplantıda DİGİAD yönetiminin konuğu oldu.

AYDIN- CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak, CHP İl Başkan Yardımcıları Okan Kılıç ve Serkan Doğan, CHP İlçe yöneticilerinin hazır bulunduğu etkinlikte, CHP heyetini Dernek Başkanı Özgür Deniz ile yönetim kurulu üyeleri ağırladı. Kahvaltının ardından konuşan DİGİAD Başkanı Özgür Deniz, derneği ilk kurduklarında derneğin kapanacağını düşünenlerin olduğunu belirterek, “Genel kurulda arkadaşlarımız derneğe sahip çıktı. Biz yaptığımız tüm toplantılarda Didim’in bütün kesimleriyle uyumlu çalışma temposu yakaladık. Derneğin geldiği noktada ismini hatırı sayılır yere getirdik. İlkleri başarmak zordur ama başarılı insanların bir yerde olmasını isteyen birisiyim. Didim’in çok açığı var. Yatırımları sadece federasyon ya da bizlerin yapacağı düşüncesi abes olur. Bu Ticaret Odası, Belediye ve kurumların desteğiyle olur" dedi. CHP İlçe Başkanı Nurettin Koçak ise, kendilerini ağırlamalarından dolayı memnuniyeti dile getirerek, “DİGİAD büyük işler yapacak buna inanıyorum. Burada siyaset üstü çalışılıyor. Büyük işler başarılacağına inanıyorum. Bu da çalışmakla oluyor. Didim için yapacağınız her türlü çalışmada her zaman arkanızda olmaya devam edeceğiz” dedi.
CHP Didim İlçe Teşkilatı, Didim Genç İşadamları Derneği’nin düzenlediği kahvaltılı toplantıda DİGİAD yönetiminin konuğu oldu.

AYDIN- CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak, CHP İl Başkan Yardımcıları Okan Kılıç ve Serkan Doğan, CHP İlçe yöneticilerinin hazır bulunduğu etkinlikte, CHP heyetini Dernek Başkanı Özgür Deniz ile yönetim kurulu üyeleri ağırladı.

Kahvaltının ardından konuşan DİGİAD Başkanı Özgür Deniz, derneği ilk kurduklarında derneğin kapanacağını düşünenlerin olduğunu belirterek, “Genel kurulda arkadaşlarımız derneğe sahip çıktı. Biz yaptığımız tüm toplantılarda Didim’in bütün kesimleriyle uyumlu çalışma temposu yakaladık. Derneğin geldiği noktada ismini hatırı sayılır yere getirdik. İlkleri başarmak zordur ama başarılı insanların bir yerde olmasını isteyen birisiyim. Didim’in çok açığı var. Yatırımları sadece federasyon ya da bizlerin yapacağı düşüncesi abes olur. Bu Ticaret Odası, Belediye ve kurumların desteğiyle olur" dedi.

CHP İlçe Başkanı Nurettin Koçak ise, kendilerini ağırlamalarından dolayı memnuniyeti dile getirerek, “DİGİAD büyük işler yapacak buna inanıyorum. Burada siyaset üstü çalışılıyor. Büyük işler başarılacağına inanıyorum. Bu da çalışmakla oluyor. Didim için yapacağınız her türlü çalışmada her zaman arkanızda olmaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.