Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

CHP ve İYİ Parti koordineli çalışma kararı aldı

SİYASET 19.08.2020 - 14:53, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4219+ kez okundu.
 

CHP ve İYİ Parti koordineli çalışma kararı aldı

CHP İl Başkanı Ali Çankır ve İYİ Parti İl Başkanı Süleyman Demirci yaptıkları ortak açıklamada 8 Eylül 2020 tarihinde geniş katılımlı koordinasyon kurulu toplantısı yapacaklarını bildirdiler.

AYDIN - Çankır ve Demirci'nin ortak olarak yaptıkları açıklamada sözlerini şöyle sürdürdüler: 1 Ekim 2020 tarihinde yeni yasama yılı başlayacaktır. Millet İttifakı Milletvekillerimizin talebi doğrultusunda, yeni yasama yılında ilimizin takip edilecek öncelikli sorunlarının saptanması ve çözümü noktasında yapılması gereken çalışmalar başta olmak üzere, ilimiz nezdinde yürütülecek çalışmaların koordinasyonun sağlanması ve görüş alışverişinde bulunmak amacıyla Millet İttifakı Milletvekillerimiz Sayın Bülent Tezcan, Sayın Hüseyin Yıldız, Sayın Süleyman Bülbül, Sayın Aydın Adnan Sezgin,İl ve İlçe Başkanlıklarımız, Büyükşehir Belediye başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu, İlçe Belediye Başkanlarımız ile birlikte 8 Eylül 2020( Salı) günü koordinasyon toplantısı yapılması planlanmıştır."
CHP İl Başkanı Ali Çankır ve İYİ Parti İl Başkanı Süleyman Demirci yaptıkları ortak açıklamada 8 Eylül 2020 tarihinde geniş katılımlı koordinasyon kurulu toplantısı yapacaklarını bildirdiler.

AYDIN - Çankır ve Demirci'nin ortak olarak yaptıkları açıklamada sözlerini şöyle sürdürdüler:

1 Ekim 2020 tarihinde yeni yasama yılı başlayacaktır. Millet İttifakı Milletvekillerimizin talebi doğrultusunda, yeni yasama yılında ilimizin takip edilecek öncelikli sorunlarının saptanması ve çözümü noktasında yapılması gereken çalışmalar başta olmak üzere, ilimiz nezdinde yürütülecek çalışmaların koordinasyonun sağlanması ve görüş alışverişinde bulunmak amacıyla Millet İttifakı Milletvekillerimiz Sayın Bülent Tezcan, Sayın Hüseyin Yıldız, Sayın Süleyman Bülbül, Sayın Aydın Adnan Sezgin,İl ve İlçe Başkanlıklarımız, Büyükşehir Belediye başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu, İlçe Belediye Başkanlarımız ile birlikte 8 Eylül 2020( Salı) günü koordinasyon toplantısı yapılması planlanmıştır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.