Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

CHP, tüzük kurultayını topluyor

SİYASET 14.02.2018 - 12:55, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3882+ kez okundu.
 

CHP, tüzük kurultayını topluyor

CHP, 9-10 Mart'ta tüzük kurultayı gerçekleştirecek. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, tüzük kurultayı çağrısını gazete ilanıyla yaptı.

AYDIN- Geçtiğimiz günlerde 36. Olağan Kurultayı’nı yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 9-10 Mart'ta tüzük kurultayı için çağrı yaptı. Çağrı metnine göre tüzük kurultayı, Ankara Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek. Kurultayda tüzük değişikliği ve kurultay yönetmeliğinin ele alınacağı öğrenildi. CHP İzmir Milletvekili Selin Saye Böke, İstanbul Milletvekilleri İlhan Cihaner ve Ali Şeker, Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, partilerinin 36. Olağan Kurultayı’na sunmak üzere tüzük değişikliği teklifi hazırlamıştı. Teklifte, 60 kişiden oluşan Parti Meclisi (PM) üye sayısının 80’e çıkarılması, il başkanlarının PM Toplantılarına katılabilmesi, partinin her kademesinde seçimlerin çarşaf listeyle yapılması ve blok liste uygulamasının kaldırılması öngörülüyordu.
CHP, 9-10 Mart'ta tüzük kurultayı gerçekleştirecek. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, tüzük kurultayı çağrısını gazete ilanıyla yaptı.

AYDIN- Geçtiğimiz günlerde 36. Olağan Kurultayı’nı yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 9-10 Mart'ta tüzük kurultayı için çağrı yaptı.

Çağrı metnine göre tüzük kurultayı, Ankara Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek. Kurultayda tüzük değişikliği ve kurultay yönetmeliğinin ele alınacağı öğrenildi.

CHP İzmir Milletvekili Selin Saye Böke, İstanbul Milletvekilleri İlhan Cihaner ve Ali Şeker, Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, partilerinin 36. Olağan Kurultayı’na sunmak üzere tüzük değişikliği teklifi hazırlamıştı.

Teklifte, 60 kişiden oluşan Parti Meclisi (PM) üye sayısının 80’e çıkarılması, il başkanlarının PM Toplantılarına katılabilmesi, partinin her kademesinde seçimlerin çarşaf listeyle yapılması ve blok liste uygulamasının kaldırılması öngörülüyordu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.