Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

CHP Tutuştu!

SİYASET 29.01.2015 - 14:41, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2663+ kez okundu.
 

CHP Tutuştu!

CHP'de seçimler öncesi HDP alarmı: HDP, barajı geçebilmek için CHP’nin tabanından oy çalmaya çalışacak.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında dün yapılan Merkez Yönetim Kurulu toplantısında, SYRİZA’nın seçim zaferinden hareketle, SYRIZA ile özdeşleştirilmeye çalışılan HDP’nin seçimlere parti olarak gireceği vurgulanarak, “HDP, barajı geçebilmek için CHP’nin tabanından oy çalmaya çalışacak. Bu konuda seçim sürecinde önlem alınmalı” tespitinin yapıldığı öğrenildi. Toplantıda, örgütün beklediği Parti Meclisi toplantısının 15 Şubat’ta yapılması da kararlaştırıldı. Bu toplantıda, hangi seçim çevresinde ön seçim yapılacağı, hangi seçim çevresinde merkez yoklaması yapılacağı konularının kararlaştırılması bekleniyor. Alınan bilgilere parti yönetimi, Haziran seçimlerine yönelik olarak miting sayısını azaltmayı, bunun yerine farklı meslek gruplarına yönelik ziyaretler ile seçimlere hazırlanmayı da benimsedi. Bu doğrultuda ana miting sayısının 30 ile sınırlandırılabileceği ifade ediliyor.
CHP'de seçimler öncesi HDP alarmı: HDP, barajı geçebilmek için CHP’nin tabanından oy çalmaya çalışacak.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında dün yapılan Merkez Yönetim Kurulu toplantısında, SYRİZA’nın seçim zaferinden hareketle, SYRIZA ile özdeşleştirilmeye çalışılan HDP’nin seçimlere parti olarak gireceği vurgulanarak, “HDP, barajı geçebilmek için CHP’nin tabanından oy çalmaya çalışacak. Bu konuda seçim sürecinde önlem alınmalı” tespitinin yapıldığı öğrenildi. Toplantıda, örgütün beklediği Parti Meclisi toplantısının 15 Şubat’ta yapılması da kararlaştırıldı.

Bu toplantıda, hangi seçim çevresinde ön seçim yapılacağı, hangi seçim çevresinde merkez yoklaması yapılacağı konularının kararlaştırılması bekleniyor. Alınan bilgilere parti yönetimi, Haziran seçimlerine yönelik olarak miting sayısını azaltmayı, bunun yerine farklı meslek gruplarına yönelik ziyaretler ile seçimlere hazırlanmayı da benimsedi. Bu doğrultuda ana miting sayısının 30 ile sınırlandırılabileceği ifade ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.