Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

CHP Söke’den ADD ve Şehit Aileleri Derneği’ne ziyaret

SİYASET 09.07.2019 - 17:02, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3494+ kez okundu.
 

CHP Söke’den ADD ve Şehit Aileleri Derneği’ne ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke İlçe Yönetimi, sivil toplum kuruluşu ziyaretlerine başladı.

AYDIN- Yerel seçimler sonrası teşekkür ziyaretlerinin yanında, sivil toplum kuruluşlarının sorun ve taleplerini dinlemek üzere gerçekleşen ziyaretlere Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) ile Söke Şehit Aileleri ve Gazileri Dayanışma Derneği’nden başlandı. CHP Söke İlçe Başkanı Mesut Atakan başta olmak üzere Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kadın Kolları Başkanı Müjgan Dalgıç’ın katılımıyla gerçekleşen ziyaretlerde, ilk durak ADD Söke Şubesi oldu. Dernek Başkanı Makbule Erdoğan ve Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri’nce karşılanan CHP Söke Heyeti arasında sıcak bir sohbet geçekleşti. ADD ziyareti sonrası CHP Söke İlçe Yönetimi Söke Şehit Aileleri ve Gazileri Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Ulvi Atmaca ve Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP’lilere ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. Söke Şehit Aileleri ve Gazileri Dayanışma Derneği Başkanı Ulvi Atmaca, Kemalpaşa Parkı içinde yer alan dernek binalarının sorunlarını iletti. CHP Söke İlçe Başkanı Mesut Atakan, gönüllülük esası ile hizmet veren derneklerin sorunlarını yakından bildiklerini, ziyaretlerde gündeme gelen sorun, talep ve şikayetleri ilgili makamlara ileteceklerini söyledi. Mesut Atakan, Ulvi Atmaca’nın Şehitler Anıtı önünde bulunan bayrak direğinin değişimi talebine karşılık, direğin değişeceği sözünü verdi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke İlçe Yönetimi, sivil toplum kuruluşu ziyaretlerine başladı.

AYDIN- Yerel seçimler sonrası teşekkür ziyaretlerinin yanında, sivil toplum kuruluşlarının sorun ve taleplerini dinlemek üzere gerçekleşen ziyaretlere Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) ile Söke Şehit Aileleri ve Gazileri Dayanışma Derneği’nden başlandı.

CHP Söke İlçe Başkanı Mesut Atakan başta olmak üzere Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kadın Kolları Başkanı Müjgan Dalgıç’ın katılımıyla gerçekleşen ziyaretlerde, ilk durak ADD Söke Şubesi oldu. Dernek Başkanı Makbule Erdoğan ve Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri’nce karşılanan CHP Söke Heyeti arasında sıcak bir sohbet geçekleşti.

ADD ziyareti sonrası CHP Söke İlçe Yönetimi Söke Şehit Aileleri ve Gazileri Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Ulvi Atmaca ve Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP’lilere ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Söke Şehit Aileleri ve Gazileri Dayanışma Derneği Başkanı Ulvi Atmaca, Kemalpaşa Parkı içinde yer alan dernek binalarının sorunlarını iletti. CHP Söke İlçe Başkanı Mesut Atakan, gönüllülük esası ile hizmet veren derneklerin sorunlarını yakından bildiklerini, ziyaretlerde gündeme gelen sorun, talep ve şikayetleri ilgili makamlara ileteceklerini söyledi.

Mesut Atakan, Ulvi Atmaca’nın Şehitler Anıtı önünde bulunan bayrak direğinin değişimi talebine karşılık, direğin değişeceği sözünü verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.