Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

CHP Söke Gençlik Kolları yeniden yapılandı

SİYASET 31.07.2018 - 15:48, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3658+ kez okundu.
 

CHP Söke Gençlik Kolları yeniden yapılandı

Önceki yönetimin İl Gençlik Kolları Başkanlığı’ndan gelen yazı ile görevden alınmasının ardından, 18 Temmuz’da CHP Söke Gençlik Kolları Başkanı olarak atanan Tolga Tosun yönetimini oluşturdu.

AYDIN- CHP’nin yeni Gençlik Kolları yönetimi gerçekleştirilen basın toplantısı ile kamuoyuna duyuruldu. Basın toplantısında CHP İlçe Başkanı Suat Durukan ve Kadın Kolları Başkanı Nebihat Erten de bulundu. Toplantıda açılış konuşmasını CHP İlçe Başkanı Suat Durukan yaptı. Ardından söz alan CHP Söke İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tolga Tosun, devraldıkları bayrağı zirveye taşımak için, görevlerini yerine getirirken fedakarlıktan korkmayacaklarını söyledi. Tosun, “ Biz gücümüzü Atatürk’ün devrimciliğinden, İsmet İnönü’nün kararlılığından, Ecevit’in dik duruşundan aldık. Onların bıraktığı bu mirası alın terimizle yoğurup, gelecek nesillere aktarmak bizim asli görevimizdir. Bize verilen bu görevi Mustafa kemal Atatürk’ün devrimleri ışığında Denizler’den Gezi’ye, Gezi’den daha ileri şiarı ile yürüteceğimize söz veriyoruz” dedi. Hedefimiz Söke ve Aydın Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere yerel seçimlerde 17 ilçede CHP bayrağını dalgalandırmak diyen Tolga Tosun, “İlçe gençlik kolları olarak partimizin üst kademeleriyle uyumlu çalışarak hedeflerimize ulaşmak istiyoruz. Ben değil, biz olarak mücadele bayrağımızı taşıyacağımıza herkesin huzurunda söz veriyorum” dedi. CHP Söke Örgütü’nün Tolga Tosun Başkanlığı’ndaki yeni Gençlik Kolları yönetimi şu isimlerden oluştu: Engin Pamuk, Ömer Karabıyık, Mehmet Gökmen, Barış Candan, Sedat Onur Neslioğlu, Mehmet Ali Emre Öztürk, Deniz Akgöl, Sabri Suçsuz, Bilgehan İnce, Selin Güler, Tuğçe Ergin, Aybike Karayel, Melek Daysak, Berrin Oturgan.
Önceki yönetimin İl Gençlik Kolları Başkanlığı’ndan gelen yazı ile görevden alınmasının ardından, 18 Temmuz’da CHP Söke Gençlik Kolları Başkanı olarak atanan Tolga Tosun yönetimini oluşturdu.

AYDIN- CHP’nin yeni Gençlik Kolları yönetimi gerçekleştirilen basın toplantısı ile kamuoyuna duyuruldu. Basın toplantısında CHP İlçe Başkanı Suat Durukan ve Kadın Kolları Başkanı Nebihat Erten de bulundu.

Toplantıda açılış konuşmasını CHP İlçe Başkanı Suat Durukan yaptı. Ardından söz alan CHP Söke İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tolga Tosun, devraldıkları bayrağı zirveye taşımak için, görevlerini yerine getirirken fedakarlıktan korkmayacaklarını söyledi. Tosun, “ Biz gücümüzü Atatürk’ün devrimciliğinden, İsmet İnönü’nün kararlılığından, Ecevit’in dik duruşundan aldık. Onların bıraktığı bu mirası alın terimizle yoğurup, gelecek nesillere aktarmak bizim asli görevimizdir. Bize verilen bu görevi Mustafa kemal Atatürk’ün devrimleri ışığında Denizler’den Gezi’ye, Gezi’den daha ileri şiarı ile yürüteceğimize söz veriyoruz” dedi.

Hedefimiz Söke ve Aydın Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere yerel seçimlerde 17 ilçede CHP bayrağını dalgalandırmak diyen Tolga Tosun, “İlçe gençlik kolları olarak partimizin üst kademeleriyle uyumlu çalışarak hedeflerimize ulaşmak istiyoruz. Ben değil, biz olarak mücadele bayrağımızı taşıyacağımıza herkesin huzurunda söz veriyorum” dedi.

CHP Söke Örgütü’nün Tolga Tosun Başkanlığı’ndaki yeni Gençlik Kolları yönetimi şu isimlerden oluştu: Engin Pamuk, Ömer Karabıyık, Mehmet Gökmen, Barış Candan, Sedat Onur Neslioğlu, Mehmet Ali Emre Öztürk, Deniz Akgöl, Sabri Suçsuz, Bilgehan İnce, Selin Güler, Tuğçe Ergin, Aybike Karayel, Melek Daysak, Berrin Oturgan.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.