Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

CHP Söke Gençliğine Pullukçu Başkan oldu

GÜNCEL 04.12.2017 - 09:25, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1918+ kez okundu.
 

CHP Söke Gençliğine Pullukçu Başkan oldu

Yağız Pullukçu, CHP Söke'nin yeni Gençlik Kolları Başkanı oldu.

AYDIN- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke İlçe Örgütü Gençlik Kollarında seçim heyecanı yaşadı. İki adayın yarıştığı seçimde bir oy farkla Yağız Pullukçu, CHP Söke Gençlik Kollarının yeni başkanı oldu. 517 üyesi bulunan CHP Söke Gençlik Kollarının 273 üyesi oy kullandı. Oy kullanma işlemi 13.30'da başladı. Saat 18.00'de sandıkların kapanmasıyla birlikte sayıma geçildi. Yapılan sayımın sonunda kırmızı listeyle yarışan Yağız Pullukçu'nun listesi 136, beyaz listeyle yarışan Tolga Tosun'un listesine 135 oy çıktı. İki oyun geçersiz sayıldığı seçimlerde kazanan Yağız Pullukçu oldu. Her anı heyecanlı ve biraz da gergin geçen gençlik kolları seçiminin özellikle oy sayılması sırasında büyük heyecan yaşandı. Bir oy farkla zafer sevinci yaşayan taraf kırmızı liste oldu. Seçim sonunda iki genç aday el ele birlik ve beraberlik mesajı vererek, "kazanan CHP, kazanan gençlik olmuştur" dedi.
Yağız Pullukçu, CHP Söke'nin yeni Gençlik Kolları Başkanı oldu.

AYDIN- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke İlçe Örgütü Gençlik Kollarında seçim heyecanı yaşadı. İki adayın yarıştığı seçimde bir oy farkla Yağız Pullukçu, CHP Söke Gençlik Kollarının yeni başkanı oldu.

517 üyesi bulunan CHP Söke Gençlik Kollarının 273 üyesi oy kullandı. Oy kullanma işlemi 13.30'da başladı. Saat 18.00'de sandıkların kapanmasıyla birlikte sayıma geçildi. Yapılan sayımın sonunda kırmızı listeyle yarışan Yağız Pullukçu'nun listesi 136, beyaz listeyle yarışan Tolga Tosun'un listesine 135 oy çıktı. İki oyun geçersiz sayıldığı seçimlerde kazanan Yağız Pullukçu oldu. Her anı heyecanlı ve biraz da gergin geçen gençlik kolları seçiminin özellikle oy sayılması sırasında büyük heyecan yaşandı. Bir oy farkla zafer sevinci yaşayan taraf kırmızı liste oldu. Seçim sonunda iki genç aday el ele birlik ve beraberlik mesajı vererek, "kazanan CHP, kazanan gençlik olmuştur" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.