Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

CHP seçim stratejisini belirliyor

SİYASET 02.12.2018 - 13:52, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1963+ kez okundu.
 

CHP seçim stratejisini belirliyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 31 Mart Yerel Seçimleri’ne giderken, uygulayacağı strateji ve yöntemlerini görüşmek üzere bölge toplantısı gerçekleştirdi. Anemon Otel'deki CHP’nin bölgesel anlamdaki çalıştayına, Aydın, Uşak, Manisa, Denizli Milletvekilleri, İl Başkanları, Büyükşehir Belediye Başkanları, Belediye Başkanları ve İlçe Başkanları katıldı.

AYDIN- Çalıştayın ev sahipliğini yapan CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, genel merkezin 2019 Yerel Seçimleri için itinalı bir çalışma yürüttüğünü söyledi. Başkan Çankır, gerek aday belirleme süreçlerinin, gerek Sosyal Demokrat Belediyeciliği’n uygulanmasına yönelik projelerin, gerekse ittifak arama çalışmalarının son hızıyla devam ettiğini kaydetti. Genel merkezin koordinasyonunda buraya gelen uzman ve stratejistlerle birlikte masaya yatıracaklarını vurgulayan Başkan Çankır, şöyle konuştu: ‘‘Eminim bu toplantının sonuç ve çıktıları hepimiz adına ufuk açıcı olacaktır. Atölye çalışmaları ve kapsamlı sosyolojik tespitlerimizi ifade edeceğiz. İnsan odaklı endüstri dört sıfır ile hizmet veren ve sistem odaklı bir belediyecilik, dünyanın çeşitli ülkelerinde sol anlayış tarafından uygulanmakta. Yerel kalkınma, sosyal adalet, yerinden yönetim, aktif vatandaşlık ve benzeri konular bugünün dünyasında belediyeciliğin başta konuları arasında yer alıyor. O nedenle sosyal demokrat halkçı belediyecilik, geçmişin izlerini taşısa da bugünün dünyasına entegre olmak zorunda.’’ Basına açık yarım saatlik bölümde ikinci konuşmayı yapan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Yerel uzmanlar tarafından stratejik bir çalışma ve arama konferansı yapılacağını söyledi.21. Yüzyılın iletişim yüzyılı olduğunu vurgulayan Başkan Çerçioğlu, şöyle devam etti: ‘’Bu yüzyıl bilimin en yüksek seviyelere ulaştığı bir dönem ve bununla beraber yerel yönetimlerinde belediye gibi hizmet veren kurum ve kuruluşların da hizmet anlayışı değişiyor ve değişmekte. Eğer siz buna ayak uyduramazsanız, maalesef hizmet verdiğiniz, bu yerel yönetim olur, özel sektör olur hiç fark etmez başarıya ulaşamazsınız. Tabi bunu, ilerleyen zaman dilimlerinde hep beraber detaylandırabiliriz ve ilerleyen saatlerde bana sormak istediğiniz sorular olursa, ben de elimden geldiği kadarıyla yardımcı olacağım. CHP’li belediyeler bakıldığı zaman gerçekten çağı yakalamış, entegre olmuş dünya görüşümüzle beraber, sosyal demokrat belediyecilik anlayışını yerleştirmiş bir partiyiz. CHP’li olan belediyelerin yönettiği kentlere baktınız zaman, bunu ben söylemiyorum istatistikler söylüyor, halkın daha mutlu olduğunu, daha huzurlu olduğunu görüyoruz.’’ Başkan Çerçioğlu’nun konuşmasından sonra çalıştay basına kapalı olarak devam etti. Haber: Muhammet ÖZDEMİR
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 31 Mart Yerel Seçimleri’ne giderken, uygulayacağı strateji ve yöntemlerini görüşmek üzere bölge toplantısı gerçekleştirdi. Anemon Otel'deki CHP’nin bölgesel anlamdaki çalıştayına, Aydın, Uşak, Manisa, Denizli Milletvekilleri, İl Başkanları, Büyükşehir Belediye Başkanları, Belediye Başkanları ve İlçe Başkanları katıldı.

AYDIN- Çalıştayın ev sahipliğini yapan CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, genel merkezin 2019 Yerel Seçimleri için itinalı bir çalışma yürüttüğünü söyledi. Başkan Çankır, gerek aday belirleme süreçlerinin, gerek Sosyal Demokrat Belediyeciliği’n uygulanmasına yönelik projelerin, gerekse ittifak arama çalışmalarının son hızıyla devam ettiğini kaydetti. Genel merkezin koordinasyonunda buraya gelen uzman ve stratejistlerle birlikte masaya yatıracaklarını vurgulayan Başkan Çankır, şöyle konuştu:

‘‘Eminim bu toplantının sonuç ve çıktıları hepimiz adına ufuk açıcı olacaktır. Atölye çalışmaları ve kapsamlı sosyolojik tespitlerimizi ifade edeceğiz. İnsan odaklı endüstri dört sıfır ile hizmet veren ve sistem odaklı bir belediyecilik, dünyanın çeşitli ülkelerinde sol anlayış tarafından uygulanmakta. Yerel kalkınma, sosyal adalet, yerinden yönetim, aktif vatandaşlık ve benzeri konular bugünün dünyasında belediyeciliğin başta konuları arasında yer alıyor. O nedenle sosyal demokrat halkçı belediyecilik, geçmişin izlerini taşısa da bugünün dünyasına entegre olmak zorunda.’’

Basına açık yarım saatlik bölümde ikinci konuşmayı yapan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Yerel uzmanlar tarafından stratejik bir çalışma ve arama konferansı yapılacağını söyledi.21. Yüzyılın iletişim yüzyılı olduğunu vurgulayan Başkan Çerçioğlu, şöyle devam etti:

‘’Bu yüzyıl bilimin en yüksek seviyelere ulaştığı bir dönem ve bununla beraber yerel yönetimlerinde belediye gibi hizmet veren kurum ve kuruluşların da hizmet anlayışı değişiyor ve değişmekte. Eğer siz buna ayak uyduramazsanız, maalesef hizmet verdiğiniz, bu yerel yönetim olur, özel sektör olur hiç fark etmez başarıya ulaşamazsınız. Tabi bunu, ilerleyen zaman dilimlerinde hep beraber detaylandırabiliriz ve ilerleyen saatlerde bana sormak istediğiniz sorular olursa, ben de elimden geldiği kadarıyla yardımcı olacağım.

CHP’li belediyeler bakıldığı zaman gerçekten çağı yakalamış, entegre olmuş dünya görüşümüzle beraber, sosyal demokrat belediyecilik anlayışını yerleştirmiş bir partiyiz. CHP’li olan belediyelerin yönettiği kentlere baktınız zaman, bunu ben söylemiyorum istatistikler söylüyor, halkın daha mutlu olduğunu, daha huzurlu olduğunu görüyoruz.’’

Başkan Çerçioğlu’nun konuşmasından sonra çalıştay basına kapalı olarak devam etti. Haber: Muhammet ÖZDEMİR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.