Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

CHP seçim startını verdi

SİYASET 10.01.2019 - 16:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2746+ kez okundu.
 

CHP seçim startını verdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şükran Güngör Tiyatro Salonu’nda yaptığı toplantıyla seçim startı verdiğini duyurdu.

AYDIN- CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, CHP İlçe Belediye Başkan Adayları, İlçe Kadın Kolları Başkanları ve partililerin hazır bulunduğu seçim startı toplantısında, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu iddialı konuştu. Belediye başkan adaylarından, meclis üyeleri listelerinde kadınlara büyük ölçüde yer verilmesini isteyen Başkan Çerçioğlu, ‘’Kurtuluş savaşında cephede, cephe gerisinde kadınıyla erkeğiyle bir vücut olarak kıvılcımı bu toparlaklardan yaktık. Türk kadını başarılıdır. Türk kadını cesurdur. Onun için bizler hayallerimizin, umutlarımızın her zaman peşinde koştuk. Eşimiz var, çocuğumuz var ama hiçbir zaman hayallerimizde vazgeçmedik. Onun için listelerimizde mutlaka ve mutlaka kadınlarımız olacak’’ ifadelerini kullandı. Seçime seksen gün kaldığını ve bundan sonra evde oturmayıp uyumadan, sürekli sokakta olacaklarını belirten, Başkan Çerçioğlu, şunları söyledi: ‘’her zaman fakir, fukara, garip, gurebanın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Onlar her zaman halktan kopuk oldular. Onlar Aydın’da hep kaybettiler ve yine kaybedecekler. Kazanmaları mümkün değil. Çünkü onlar artık insanların yanında değiller. İnsanları dinlemiyorlar, tepeden bakıyorlar. Ben onlara ‘Beyaz Türkler’ diyorum.’’ HEDEF YÜZDE 80 17 ilçede CHP Kadın Kolları Başkanları’yla beraber çalışmaların devam edeceğini belirten Başkan Çerçioğlu, ‘’Bütün partiler bu kadınlardan korksun. Arkadaşlarımızla beraber tüm Aydın’ı karış karış dolaşıp yüzde 65 oy alacağız, üstü sizin olsun’’ dedi. Kadınsız devrimin olmayacağını ve devrim olmadan da ülkenin kurtulamayacağını vurgulayan Başkan Ali Çankır, ‘’Bu süreçte Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet yaşaması ve ayakta kalması için kadınlara büyük görev düşüyor. Sizler her daim sahadasınız ancak bu son 80 gün içinde durmak yok, uyumak yok, yorulmak yok hedefe kitleniyoruz.’’ Şeklinde konuştu.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şükran Güngör Tiyatro Salonu’nda yaptığı toplantıyla seçim startı verdiğini duyurdu.

AYDIN- CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, CHP İlçe Belediye Başkan Adayları, İlçe Kadın Kolları Başkanları ve partililerin hazır bulunduğu seçim startı toplantısında, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu iddialı konuştu.

Belediye başkan adaylarından, meclis üyeleri listelerinde kadınlara büyük ölçüde yer verilmesini isteyen Başkan Çerçioğlu, ‘’Kurtuluş savaşında cephede, cephe gerisinde kadınıyla erkeğiyle bir vücut olarak kıvılcımı bu toparlaklardan yaktık. Türk kadını başarılıdır. Türk kadını cesurdur. Onun için bizler hayallerimizin, umutlarımızın her zaman peşinde koştuk. Eşimiz var, çocuğumuz var ama hiçbir zaman hayallerimizde vazgeçmedik. Onun için listelerimizde mutlaka ve mutlaka kadınlarımız olacak’’ ifadelerini kullandı.

Seçime seksen gün kaldığını ve bundan sonra evde oturmayıp uyumadan, sürekli sokakta olacaklarını belirten, Başkan Çerçioğlu, şunları söyledi:

‘’her zaman fakir, fukara, garip, gurebanın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Onlar her zaman halktan kopuk oldular. Onlar Aydın’da hep kaybettiler ve yine kaybedecekler. Kazanmaları mümkün değil. Çünkü onlar artık insanların yanında değiller. İnsanları dinlemiyorlar, tepeden bakıyorlar. Ben onlara ‘Beyaz Türkler’ diyorum.’’

HEDEF YÜZDE 80

17 ilçede CHP Kadın Kolları Başkanları’yla beraber çalışmaların devam edeceğini belirten Başkan Çerçioğlu, ‘’Bütün partiler bu kadınlardan korksun. Arkadaşlarımızla beraber tüm Aydın’ı karış karış dolaşıp yüzde 65 oy alacağız, üstü sizin olsun’’ dedi.

Kadınsız devrimin olmayacağını ve devrim olmadan da ülkenin kurtulamayacağını vurgulayan Başkan Ali Çankır, ‘’Bu süreçte Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet yaşaması ve ayakta kalması için kadınlara büyük görev düşüyor. Sizler her daim sahadasınız ancak bu son 80 gün içinde durmak yok, uyumak yok, yorulmak yok hedefe kitleniyoruz.’’ Şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.