Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

CHP'nin organize ettiği ortaya çıktı

SİYASET 07.01.2015 - 11:27, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:48 3747+ kez okundu.
 

CHP'nin organize ettiği ortaya çıktı

Cumhurbaşkanı’na hakaretten gözaltına alınan 16 yaşındaki çocuğun, CHP tarafından suça itildiği ortaya çıktı.

Geçtiğimiz hafta Konya’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaretten gözaltına alınan ve serbest bırakılan 16 yaşındaki M.E.A’nın, CHP Konya İl Başkanlığı tarafından ‘eyleme’ hazırlandığı ortaya çıktı. Çocukları suça ittiler Kubilay’ı anma adı altında düzenlenen basın açıklamasının görüntüleri, CHP yöneticilerinin, töre cinayeti ve birçok siyasi saldırılarda örnekleri görülen ‘suçu küçük yaştaki çocuklara işletme’ mantığıyla hareket ettiklerini ortaya koyuyor. YAZILI KAĞITTAN OKUTTURULDU Çok konuşulacak olay görüntülerde, 16 yaşındaki M.E.A. ve aynı yaştaki bir başka çocuğun ellerine mikrofon ve yazılı bir metin verilerek hakaret içeren konuşmanın yaptırıldığı görülüyor. Yaşı küçük çocuklar hakarete baskıyla zorlanıyor. CHP HEYETİ HEMEN ARKADA Konuşma sırasında kalabalığın arkasında olayı izleyenler arasında CHP Konya İl Başkanı Mevlüt Karpuz ve Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Yeniyol ile çocukların hemen yanında Kadın Kolları Başkanı Deniz İndibi Çelik’in bulunması dikkat çekiyor. Görüntülerde CHP’li yöneticiler çocukları yönlendiriyor. ‘DURMA DEVAM ET’ BASKISI M.E.A’nın hakaret içerikli konuşmasından sonra ikinci çocuğa yine hakaret içerikli slogan attırılmaya çalışılıyor; ancak çocuk kekeliyor. Bu sırada Kadın Kolları Başkanı Çelik, “Durma, durma devam et” diye zorluyor. Ancak çocuk konuşmayı başaramıyor. Bunun üzerine M.E.A mikrofonu yeniden alarak hakaret sloganları atıyor. BAŞKAN KULAĞINA FISILDADI Daha sonra CHP Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Yeniyol’un M.E.A’nın yanına gelerek kulağına bir şeyler fısıldadığı, ardından çocuğun yeniden Cumhurbaşkanı’na yönelik hakaret içerikli sloganlara başladığı dikkat çekiyor. KILIÇDAROĞLU’NUN MAKAMINDA CHP Konya İl Başkanı Karpuz ve Kadın Kolları Başkanı Çelik’in, hakaret suçunu işlettikleri 16 yaşındaki çocuğu Ankara’ya getirerek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile de görüştürmeleri dikkat çekti. CHP’nin sitesinde  “Kılıçdaroğlu’nun geçmiş olsun dilediği” bilgisine yer verildi. ARKASINDA CHP’NİN OLDUĞU GİZLENDİ SKANDAL görüntülere rağmen, M.E.A  ‘liseli genç’ olarak sunuldu. CHP, suça ittiği çocuklar üzerinden ‘hükümet gençlere gözdağı veriyor’ siyaseti yaptı, bazı medya organları da  geniş yer verdi. Adı CHP Genel Başkanlığı için anılan TBB Başkanı Metin Feyzioğlu da gözaltı için ‘hükümetin burun sürtme operasyonu’ dedi.
Cumhurbaşkanı’na hakaretten gözaltına alınan 16 yaşındaki çocuğun, CHP tarafından suça itildiği ortaya çıktı.

Geçtiğimiz hafta Konya’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaretten gözaltına alınan ve serbest bırakılan 16 yaşındaki M.E.A’nın, CHP Konya İl Başkanlığı tarafından ‘eyleme’ hazırlandığı ortaya çıktı.

Çocukları suça ittiler

Kubilay’ı anma adı altında düzenlenen basın açıklamasının görüntüleri, CHP yöneticilerinin, töre cinayeti ve birçok siyasi saldırılarda örnekleri görülen ‘suçu küçük yaştaki çocuklara işletme’ mantığıyla hareket ettiklerini ortaya koyuyor.

YAZILI KAĞITTAN OKUTTURULDU

Çok konuşulacak olay görüntülerde, 16 yaşındaki M.E.A. ve aynı yaştaki bir başka çocuğun ellerine mikrofon ve yazılı bir metin verilerek hakaret içeren konuşmanın yaptırıldığı görülüyor. Yaşı küçük çocuklar hakarete baskıyla zorlanıyor.

CHP HEYETİ HEMEN ARKADA

Konuşma sırasında kalabalığın arkasında olayı izleyenler arasında CHP Konya İl Başkanı Mevlüt Karpuz ve Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Yeniyol ile çocukların hemen yanında Kadın Kolları Başkanı Deniz İndibi Çelik’in bulunması dikkat çekiyor. Görüntülerde CHP’li yöneticiler çocukları yönlendiriyor.

‘DURMA DEVAM ET’ BASKISI

M.E.A’nın hakaret içerikli konuşmasından sonra ikinci çocuğa yine hakaret içerikli slogan attırılmaya çalışılıyor; ancak çocuk kekeliyor. Bu sırada Kadın Kolları Başkanı Çelik, “Durma, durma devam et” diye zorluyor. Ancak çocuk konuşmayı başaramıyor. Bunun üzerine M.E.A mikrofonu yeniden alarak hakaret sloganları atıyor.

BAŞKAN KULAĞINA FISILDADI

Daha sonra CHP Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Yeniyol’un M.E.A’nın yanına gelerek kulağına bir şeyler fısıldadığı, ardından çocuğun yeniden Cumhurbaşkanı’na yönelik hakaret içerikli sloganlara başladığı dikkat çekiyor.

KILIÇDAROĞLU’NUN MAKAMINDA

CHP Konya İl Başkanı Karpuz ve Kadın Kolları Başkanı Çelik’in, hakaret suçunu işlettikleri 16 yaşındaki çocuğu Ankara’ya getirerek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile de görüştürmeleri dikkat çekti. CHP’nin sitesinde  “Kılıçdaroğlu’nun geçmiş olsun dilediği” bilgisine yer verildi.

ARKASINDA CHP’NİN OLDUĞU GİZLENDİ

SKANDAL görüntülere rağmen, M.E.A  ‘liseli genç’ olarak sunuldu. CHP, suça ittiği çocuklar üzerinden ‘hükümet gençlere gözdağı veriyor’ siyaseti yaptı, bazı medya organları da  geniş yer verdi. Adı CHP Genel Başkanlığı için anılan TBB Başkanı Metin Feyzioğlu da gözaltı için ‘hükümetin burun sürtme operasyonu’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.