Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

CHP Nazilli, seçim startı verdi

SİYASET 31.03.2018 - 09:58, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4151+ kez okundu.
 

CHP Nazilli, seçim startı verdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli İlçe örgütü seçim startı verdi.

AYDIN- Seçim çalışmalarına sandık kurulunda görev alacak partililerin eğitimiyle başlayan CHP Nazilli İlçe Örgütü, eğitiminin ilk çalışmasında, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve Belediye Meclis Üyelerini eğitime aldı. Mahalle sorumluları ve diğer üyelerin sonraki tarihte eğitime alınacağı belirtildi. CHP Nazilli İlçe Örgütü Parti Okulu’nun, her sandığa bir örgütlenme birimi kabul ederek, ilçe örgütleri tarafından sandıkta görevlendirilen üyeleri eğitmek üzere ”Sandık Örgütlenmesi Eğitimi-(SÖRE)” modülünü oluşturduğu ifade edildi. Bu çerçevede yapılan eğitimlerle katılımcılara seçmenin sadece elini sıkarak, ev/işyerini ziyaret ederek oyunun alınamayacağı anlatılıyor, seçmenle, sandık örgütlenme sorumlusunun sürekli ve etkin bir iletişim içinde olup mutlaka bir iyilik yapılması gerektiği ifade ediliyor. Haber: Aziz Tepe
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli İlçe örgütü seçim startı verdi.

AYDIN- Seçim çalışmalarına sandık kurulunda görev alacak partililerin eğitimiyle başlayan CHP Nazilli İlçe Örgütü, eğitiminin ilk çalışmasında, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve Belediye Meclis Üyelerini eğitime aldı. Mahalle sorumluları ve diğer üyelerin sonraki tarihte eğitime alınacağı belirtildi.

CHP Nazilli İlçe Örgütü Parti Okulu’nun, her sandığa bir örgütlenme birimi kabul ederek, ilçe örgütleri tarafından sandıkta görevlendirilen üyeleri eğitmek üzere ”Sandık Örgütlenmesi Eğitimi-(SÖRE)” modülünü oluşturduğu ifade edildi. Bu çerçevede yapılan eğitimlerle katılımcılara seçmenin sadece elini sıkarak, ev/işyerini ziyaret ederek oyunun alınamayacağı anlatılıyor, seçmenle, sandık örgütlenme sorumlusunun sürekli ve etkin bir iletişim içinde olup mutlaka bir iyilik yapılması gerektiği ifade ediliyor.

Haber: Aziz Tepe

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.