Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

CHP Milletvekilleri'nden Başkan Özcan’a ziyaret

SİYASET 06.05.2019 - 15:20, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3542+ kez okundu.
 

CHP Milletvekilleri'nden Başkan Özcan’a ziyaret

CHP PM Üyesi Aydın Milletvekili Bülent Tezcan ile Aydın Milletvekilleri Süleyman Bülbül, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

AYDIN - CHP PM Üyesi Aydın Milletvekili Bülent Tezcan ve Aydın Milletvekilleri Süleyman Bülbül, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim, İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural ve parti yönetimleri, Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ı makamında ziyaret etti. Nazilli’de alınan seçim sonuçlarının büyük önem taşıdığına dikkat çeken CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, “25 yıl sonra yüzümüz güldü. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz” diye konuştu. Başkan Özcan’a büyük bir güven duyduğunu söyleyen CHP PM Üyesi Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, “Uzun yıllardır başkanımızı tanıyorum. Dürüstlüğünü birçok insan bilir. Nazilli halkına layık olacağına inancım sonsuz” sözlerini kaydetti. Ziyaretlerinden dolayı partililere teşekkür eden Başkan Özcan, “Nazilli’de ittifak ruhu çok güçlüydü. CHP ve İYİ Parti İlçe Başkanlarımız ve yönetimleriyle hep birlikte birlik ve beraberlik içinde durmadan çalıştık. CHP ile İYİ Parti arasında ittifak olmasaydı şimdi alınan oyun yarısı kadar oy alınır kazanma ihtimali de yarıya düşerdi. Millet İttifakı Nazilli’de vücut buldu” ifadelerini kullandı.
CHP PM Üyesi Aydın Milletvekili Bülent Tezcan ile Aydın Milletvekilleri Süleyman Bülbül, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

AYDIN - CHP PM Üyesi Aydın Milletvekili Bülent Tezcan ve Aydın Milletvekilleri Süleyman Bülbül, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim, İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural ve parti yönetimleri, Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ı makamında ziyaret etti.

Nazilli’de alınan seçim sonuçlarının büyük önem taşıdığına dikkat çeken CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, “25 yıl sonra yüzümüz güldü. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

Başkan Özcan’a büyük bir güven duyduğunu söyleyen CHP PM Üyesi Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, “Uzun yıllardır başkanımızı tanıyorum. Dürüstlüğünü birçok insan bilir. Nazilli halkına layık olacağına inancım sonsuz” sözlerini kaydetti.

Ziyaretlerinden dolayı partililere teşekkür eden Başkan Özcan, “Nazilli’de ittifak ruhu çok güçlüydü. CHP ve İYİ Parti İlçe Başkanlarımız ve yönetimleriyle hep birlikte birlik ve beraberlik içinde durmadan çalıştık. CHP ile İYİ Parti arasında ittifak olmasaydı şimdi alınan oyun yarısı kadar oy alınır kazanma ihtimali de yarıya düşerdi. Millet İttifakı Nazilli’de vücut buldu” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.