Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

CHP Milletvekili Yıldız hastaneye kaldırıldı

SAĞLIK 03.03.2017 - 11:23, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3235+ kez okundu.
 

CHP Milletvekili Yıldız hastaneye kaldırıldı

CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, ani rahatsızlığı neticesinde hastaneye kaldırıldı.

AYDIN- CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız’ın mide ve karın bölgesinden rahatsızlanması neticesinde MEDİNOVA Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındığı öğrenildi. Milletvekili Hüseyin Yıldız’ın genel anlamda sağlık durumunun iyi olduğu ve midesindeki rahatsızlığın devam ettiği ayrıca kendisine yapılacak olan tetkikler için bir süre hastanede tedavi altında kalmasının gerektiği belirtildi.
CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, ani rahatsızlığı neticesinde hastaneye kaldırıldı.

AYDIN- CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız’ın mide ve karın bölgesinden rahatsızlanması neticesinde MEDİNOVA Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındığı öğrenildi.

Milletvekili Hüseyin Yıldız’ın genel anlamda sağlık durumunun iyi olduğu ve midesindeki rahatsızlığın devam ettiği ayrıca kendisine yapılacak olan tetkikler için bir süre hastanede tedavi altında kalmasının gerektiği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.