Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

CHP Kuşadası’nda da kuruluşunu kutladı

SİYASET 09.09.2019 - 14:24, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4479+ kez okundu.
 

CHP Kuşadası’nda da kuruluşunu kutladı

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 96’ncı Kuruluş yıldönümü Kuşadası’nda kutlandı.

AYDIN- Atatürk Meydanı’nda gerçekleşen törende CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek ve Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı. Tören çelenk sunumunun ardından saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması ve CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek’in konuşmasıyla devam etti. CHP DEMOKRASİYEGEÇİŞİN ÖNCÜLÜĞÜNÜ YAPMIŞTIR CHP İlçe Başkanı Gürbilek konuşmasında, Cumhuriyet Halk Partisi’nin modern Cumhuriyetin tepelerini atan yapı olduğunu belirterek şunları söyledi: “Köklerini Müdaafa-i Hukuk anlayışından alan ve çok partili demokrasiye geçişin öncülüğünü yapan partimiz, aziz milletimizin büyük mücadeleler sonunda elde ettiği hukuki ve demokratik kazanımları koruma kararlığındadır. Cumhuriyet Halk Partisi olarak, ulusumuzun birliğine ve bütünlüğüne, vatanımızın bağımsızlığına ve milletimizin iradesine olan sarsılmaz inancımızı 96 yıl önce olduğu gibi bugün de aynı heyecan ve kararlılıkla yineliyoruz. Başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere dünya tarihinde emperyalizme karşı en şanlı mücadeleyi veren vatansever yurttaşlarımıza ve siz partililerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum.”
Cumhuriyet Halk Partisi’nin 96’ncı Kuruluş yıldönümü Kuşadası’nda kutlandı.

AYDIN- Atatürk Meydanı’nda gerçekleşen törende CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek ve Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı. Tören çelenk sunumunun ardından saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması ve CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek’in konuşmasıyla devam etti.

CHP DEMOKRASİYEGEÇİŞİN

ÖNCÜLÜĞÜNÜ YAPMIŞTIR

CHP İlçe Başkanı Gürbilek konuşmasında, Cumhuriyet Halk Partisi’nin modern Cumhuriyetin tepelerini atan yapı olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Köklerini Müdaafa-i Hukuk anlayışından alan ve çok partili demokrasiye geçişin öncülüğünü yapan partimiz, aziz milletimizin büyük mücadeleler sonunda elde ettiği hukuki ve demokratik kazanımları koruma kararlığındadır. Cumhuriyet Halk Partisi olarak, ulusumuzun birliğine ve bütünlüğüne, vatanımızın bağımsızlığına ve milletimizin iradesine olan sarsılmaz inancımızı 96 yıl önce olduğu gibi bugün de aynı heyecan ve kararlılıkla yineliyoruz. Başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere dünya tarihinde emperyalizme karşı en şanlı mücadeleyi veren vatansever yurttaşlarımıza ve siz partililerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.