Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

CHP Kuşadası İlçe Örgütü teşekkür etti

SİYASET 04.04.2019 - 15:34, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3064+ kez okundu.
 

CHP Kuşadası İlçe Örgütü teşekkür etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kuşadası İlçe Örgütü, 31 Mart yerel seçimlerinin Kuşadası’na, Aydın’a ve Türkiye’ye hayırlı olmasını dilediklerini bildirdi.

AYDIN- Sosyal medya hesabından açıklama yapan CHP Kuşadası İlçe Örgütü, “Çağdaş, Atatürkçü, demokrat Kuşadası halkı, kararını aydınlıktan ve hizmetten yana verdi” ifadesini kullandığı açıklamasına şöyle devam etti: “Hem Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı, hem Kuşadası Belediye Başkanlığı, hem de Kuşadası Belediye Meclis Üyeliği oylamalarında, büyük bir çoğunlukla CHP dedi. CHP İlçe Örgütü olarak gece gündüz çok çalıştık. Elde ettiğimiz bu büyük başarıda emeği geçen Aydın Milletvekillerimiz Bülent Tezcan’a, Süleyman Bülbül’e, Hüseyin Yıldız’a, Aydın Adnan Sezgin’e, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’na ve Belediye Başkanımız Sayın Ömer Günel’e, İYİ Parti ve CHP Aydın İl Örgütümüze, İYİ Parti ve CHP Kuşadası İlçe Örgütümüze, gençlik ve kadın kollarımıza, meclis üyesi adaylarımıza, Millet İttifakı Koordinasyon Kurulu ve tüm komite üyelerine, mahalle ve okul sorumlularımıza, müşahitlerimize, sandıklarda fedakarca çalışan tüm sandık görevlilerimize sonsuz teşekkür ederiz. Seçimin, güven ve huzur içinde geçmesinde emeği olan, başta Kuşadası Kaymakamımıza, Kuşadası Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma personelimize, İlçe Seçim Kurulumuza teşekkürlerimizi borç biliriz. En çok da, tüm bu çalışmalarımızı sandıkta taçlandıran, Millet İttifakı’nı ve Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidar yaparak onurlandıran Kuşadalı hemşehrilerimize saygı ve şükranlarımızı sunarız. Belediye Başkanımız Sayın Ömer Günel, 5 Nisan Cuma günü saat 14.30 da, Adliye binasında bulunan İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alacaktır. Katılmak isteyen tüm Kuşadalı hemşehrilerimiz davetlidir.”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kuşadası İlçe Örgütü, 31 Mart yerel seçimlerinin Kuşadası’na, Aydın’a ve Türkiye’ye hayırlı olmasını dilediklerini bildirdi.

AYDIN- Sosyal medya hesabından açıklama yapan CHP Kuşadası İlçe Örgütü, “Çağdaş, Atatürkçü, demokrat Kuşadası halkı, kararını aydınlıktan ve hizmetten yana verdi” ifadesini kullandığı açıklamasına şöyle devam etti:

“Hem Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı, hem Kuşadası Belediye Başkanlığı, hem de Kuşadası Belediye Meclis Üyeliği oylamalarında, büyük bir çoğunlukla CHP dedi.

CHP İlçe Örgütü olarak gece gündüz çok çalıştık. Elde ettiğimiz bu büyük başarıda emeği geçen Aydın Milletvekillerimiz Bülent Tezcan’a, Süleyman Bülbül’e, Hüseyin Yıldız’a, Aydın Adnan Sezgin’e, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’na ve Belediye Başkanımız Sayın Ömer Günel’e, İYİ Parti ve CHP Aydın İl Örgütümüze, İYİ Parti ve CHP Kuşadası İlçe Örgütümüze, gençlik ve kadın kollarımıza, meclis üyesi adaylarımıza, Millet İttifakı Koordinasyon Kurulu ve tüm komite üyelerine, mahalle ve okul sorumlularımıza, müşahitlerimize, sandıklarda fedakarca çalışan tüm sandık görevlilerimize sonsuz teşekkür ederiz.

Seçimin, güven ve huzur içinde geçmesinde emeği olan, başta Kuşadası Kaymakamımıza, Kuşadası Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma personelimize, İlçe Seçim Kurulumuza teşekkürlerimizi borç biliriz. En çok da, tüm bu çalışmalarımızı sandıkta taçlandıran, Millet İttifakı’nı ve Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidar yaparak onurlandıran Kuşadalı hemşehrilerimize saygı ve şükranlarımızı sunarız.

Belediye Başkanımız Sayın Ömer Günel, 5 Nisan Cuma günü saat 14.30 da, Adliye binasında bulunan İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alacaktır. Katılmak isteyen tüm Kuşadalı hemşehrilerimiz davetlidir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.