Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

CHP İncirliova İlçe’den imza kampanyası

SİYASET 24.10.2016 - 21:43, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2959+ kez okundu.
 

CHP İncirliova İlçe’den imza kampanyası

Cumhuriyet Halk partisi (CHP) İncirliova İlçe Örgütü tarafından ilçeye bir hastane ve bir de fakülte yapılması için imza kampanyası düzenliyor.

AYDIN- CHP İncirliova İlçe Başkanı Osman Gökmen, kampanyayla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “İlçemizin nüfusu 50 bini buldu. Vatandaşlarımız sağlık konusunda büyük sıkıntı yaşıyor. İncirliova'ya teferruatlı bir hastane şart oldu. Sadece bu değil, İncirliova esnafımızın ferahı kalkınması, eğitim kapasitesinin artması değişik kültürlerden, insanlarla buluşmak kaynaşmak amacıyla ilçemize bir de fakülte istiyoruz. 26 Ekim’de Sevgi Yolu Ziraat Bankası önünde başlayacak olduğumuz imza kampanyası iki gün sürecek. tüm İncirliova halkımızı ilçemizin geleceği için imza atmaya bekliyorum.”
Cumhuriyet Halk partisi (CHP) İncirliova İlçe Örgütü tarafından ilçeye bir hastane ve bir de fakülte yapılması için imza kampanyası düzenliyor.

AYDIN- CHP İncirliova İlçe Başkanı Osman Gökmen, kampanyayla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“İlçemizin nüfusu 50 bini buldu. Vatandaşlarımız sağlık konusunda büyük sıkıntı yaşıyor. İncirliova'ya teferruatlı bir hastane şart oldu. Sadece bu değil, İncirliova esnafımızın ferahı kalkınması, eğitim kapasitesinin artması değişik kültürlerden, insanlarla buluşmak kaynaşmak amacıyla ilçemize bir de fakülte istiyoruz. 26 Ekim’de Sevgi Yolu Ziraat Bankası önünde başlayacak olduğumuz imza kampanyası iki gün sürecek. tüm İncirliova halkımızı ilçemizin geleceği için imza atmaya bekliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.