Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

CHP İncirliova, darbelere hayır imza kampanyası başlattı

SİYASET 24.09.2016 - 15:33, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3265+ kez okundu.
 

CHP İncirliova, darbelere hayır imza kampanyası başlattı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İncirliova İlçe Örgütü’nün, darbelere karşı imza kampanyası başlattığı bildirildi.

AYDIN- Darbenin her türlüsüne, siyasi, askeri, sivil hangi güç yaparsa yapsın karşı olduklarını belirten CHP İncirliova İlçe Başkanı Osman Gökmen, sadece kendilerinin değil, halkın da darbelere hayır demesi gerektiğini belirterek, “Darbeler tam demokrasi ve halkın demokrasiye sahip çıkmasıyla önlenir. O nedenle hayır kampanyasını genişletmek amacıyla imza kampanyası başlattık” dedi. CHP İncirliova İlçe Başkanı Osman Gökmen, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, şunları söyledi: “15 Temmuz'dan sonra artık yeni bir Türkiye vardır.  Eğer biz, bu gücü, bu uzlaşmayı daha ileriye taşıyabilirsek, çocuklarımıza güzel bir ülke bırakabiliriz. Biz, Cumhuriyet'in kurucu değerlerine sahip çıkmalıyız ki, çocuklarımız rahat etsin. Cumhuriyet olmasaydı bizler de olmazdık. “ CHP İncirliova İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülnaz Kocaoğlu da yaptığı açıklamada, lâikliğe vurgu yaparak şunları söyledi: “Laikliğin ne kadar önemli olduğunu 15 Temmuz’da gördüler. Lâiklik, din ve vicdan özgürlüğü demektir. Herkesin istediği gibi inanması, ibadet etmesi demektir. O yüzden de darbelere hayır diyoruz.” CHP İncirliova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Aytürk de, yaptığı açıklamada camiye, kışlaya, askeriyeye siyaset sokmadan ve bir daha darbe korkusu olmadan, cumhuriyet değerlerimize sahip çıkarak yaşamak istiyoruz” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İncirliova İlçe Örgütü’nün, darbelere karşı imza kampanyası başlattığı bildirildi.

AYDIN- Darbenin her türlüsüne, siyasi, askeri, sivil hangi güç yaparsa yapsın karşı olduklarını belirten CHP İncirliova İlçe Başkanı Osman Gökmen, sadece kendilerinin değil, halkın da darbelere hayır demesi gerektiğini belirterek, “Darbeler tam demokrasi ve halkın demokrasiye sahip çıkmasıyla önlenir. O nedenle hayır kampanyasını genişletmek amacıyla imza kampanyası başlattık” dedi.

CHP İncirliova İlçe Başkanı Osman Gökmen, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

“15 Temmuz'dan sonra artık yeni bir Türkiye vardır.  Eğer biz, bu gücü, bu uzlaşmayı daha ileriye taşıyabilirsek, çocuklarımıza güzel bir ülke bırakabiliriz. Biz, Cumhuriyet'in kurucu değerlerine sahip çıkmalıyız ki, çocuklarımız rahat etsin. Cumhuriyet olmasaydı bizler de olmazdık. “

CHP İncirliova İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülnaz Kocaoğlu da yaptığı açıklamada, lâikliğe vurgu yaparak şunları söyledi:

“Laikliğin ne kadar önemli olduğunu 15 Temmuz’da gördüler. Lâiklik, din ve vicdan özgürlüğü demektir. Herkesin istediği gibi inanması, ibadet etmesi demektir. O yüzden de darbelere hayır diyoruz.”

CHP İncirliova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Aytürk de, yaptığı açıklamada camiye, kışlaya, askeriyeye siyaset sokmadan ve bir daha darbe korkusu olmadan, cumhuriyet değerlerimize sahip çıkarak yaşamak istiyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.