Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

CHP heyeti DTO’yu ziyaret etti

SİYASET 12.01.2018 - 16:57, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3704+ kez okundu.
 

CHP heyeti DTO’yu ziyaret etti

CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak ve Yönetimi ile İlçe Kadın Kolları Başkanı Figen Çakmakgil, tanışma ziyaretleri kapsamında Didim Ticaret Odası'nı ziyaret etti.

AYDIN- Ziyarette CHP heyetini, Oda Başkanı Şaban Üstündağ, Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Vela ve Mekin Subaşı ile Meclis Üyeleri Deniz Demir ve Ali Hikmet Atilla misafir etti. Ziyarette İlçe Başkanı Koçak, yeni yönetim kurulunu tanıttı. Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Üstündağ ise, ziyaretten dolayı CHP yönetimine teşekkür ederek görevlerinin hayırlı olmasını diledi. Didim adına yapılabilecekler ve gelecek için planlanması gereken konular konuşuldu. Yaşanabilir bir Didim için kurumların birbirlerine destek olarak neler yapılabileceği değerlendirildi.
CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak ve Yönetimi ile İlçe Kadın Kolları Başkanı Figen Çakmakgil, tanışma ziyaretleri kapsamında Didim Ticaret Odası'nı ziyaret etti.

AYDIN- Ziyarette CHP heyetini, Oda Başkanı Şaban Üstündağ, Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Vela ve Mekin Subaşı ile Meclis Üyeleri Deniz Demir ve Ali Hikmet Atilla misafir etti.

Ziyarette İlçe Başkanı Koçak, yeni yönetim kurulunu tanıttı. Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Üstündağ ise, ziyaretten dolayı CHP yönetimine teşekkür ederek görevlerinin hayırlı olmasını diledi. Didim adına yapılabilecekler ve gelecek için planlanması gereken konular konuşuldu. Yaşanabilir bir Didim için kurumların birbirlerine destek olarak neler yapılabileceği değerlendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.